Oglasio se i Grof - Dao prognozu Rusima kako će igrati Zvezda

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.08.2017.
18:16
Izvor: Sportske.net

Ruske novinare zanimalo je mišljenje doskorašnjeg trenera Crvene zvezde uoči večerašnje utakmice u Krasnodaru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Miodrag Božović je tim povodom govorio za tamošnji ''Sport Ekspres'' i između ostalog dao svoju prognozu kako će Zvezda igrati večeras.

''Očekujem da će večeras u Krasnodaru Zvezda biti fokusirana na čvrstu igru u odbrani, uz brze kontranapade'', istakao je Božović.

Novinare je zanimalo i njegovo mišljenje o treneru Milojeviću, letošnjim Zvezdinim pojačanjima i najistaknutijim pojedincima u ekipi srpskog vicešampiona.

''Prvo, ekipu vodi odličan stručnjak Vladan Milojević koji je uspeo da za kratko vreme uspostavi zajednički jezik sa igračima. Drugo, klub je realizovao veliki broj transfera. Od svih akvizicija, istakao bih napadača Aleksandra Pešića koji je igrao za Tuluz. Visok, dobar u skoku, na pet utakmica već je postigao pet golova. Odličan je i vezista Jovičić koji je igrao u Amkaru, ali koji je sada povređen'', objašnjava Božović.

Od igrača sa kojima je i sam sarađivao prošle sezone, izdvojio je one u veznom redu, Kangu, Le Taleka, Donalda i naglasio da su oni ''na ti'' sa tehnikom. Naravno, apostrofiran je i Ričmond Boaći.

''Boaći je veoma pokretan, veoma opasan u kaznenom prostoru i može da iskoristi svaku grešku rivala. Dakle, mora se držati na oku'', poručuje Božović.

Zanimljiv je bio i njegov odgovor na pitanje kako bi Zvezda prošla u ruskoj ligi.

''Nije jednostavno odgovoriti na to pitanje, ali mislim da bi Zvezda bila u prvih deset. Naravno, to zavisi i od konkurencije, ali u Rusiji ne bi imala podršku Delija. I to je njena velika snaga'', zaključio je Božović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke