Oglasio se i Bjeković: ''SKANDAL!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.10.2016.
20:08
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nismo dugo čekali i na prvu reakciju Nenada Bjekovića, posle izbora Milorada Vučelića na mesto predsednika kluba.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iako je na prvi pogled izgledalo da je večerašnja izborna Skupština Partizana protekla bez skandaloznih dešavanja, predstavnik opozicije aktuelnom rukovodstvu Nenad Bjeković je i ovu sednicu nazvao baš tako -  skandaloznom!

Naime, on je u izjavi koju je preneo ''Žurnal'' večeras izrazio sumnju da ni večeras nije bilo kvoruma za odlučivanje i da je Skupštini prisustvovalo 31, a ne 33 delegata kako je to zvanično saopšteno?!

''Ružno i tužno! Imamo informaciju da ih je bilo 31 a ne 33 člana kako su objavili! To je samo još jedan pokazatelj šta su sve spremni ti ljudi da urade da bi došli do vlasti. Skandal!'', poručio je Bjeković.

On, međutim, nije želeo da otkriva kakve je korake preduzeo tim povodom, ali bi narednih dana i to trebalo da bude poznato.

Dakle, Bjeković ne odustaje ni posle izbora Milorada Vučelića za novog predsednika...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miodrag.r
Monday, 24.10.2016
20:54

Bjekovicu,trebao si kao covek da izdjes na skupstinu.I ti i Vucelic ste isti.Nemogu ni njega da smislim,ali je bar izasao na izbornu skupstinu.

avatar
El Diablo
Monday, 24.10.2016
21:04

Vucela je izasao jer ima vecinu,a ovaj logicno nema,zato i nije izasao.Bila bi fora da se i Vucko (Vucelic) nije pojavio,kad smo mogli da cekamo od maja i docekamo 2 odlaganja moglo je jos jedno,a sad spasavaj se ko moze.Sa Vucelom mislim da necemo primirisati titulu,bar ne za vreme njegovog mandata.

avatar
KO!
Monday, 24.10.2016
20:47

muka mi je od svega! svaka vam cast izvrsioci duznosti vec poznate svima normalnima! najvise vam svaka cast za taj odlazak na sahranu mutavog!

avatar
Povratak kralja 43
Monday, 24.10.2016
20:22

-Napolju je vučje vreme, strah od nekih tamnih noći, na tom putu od života, izaberi kud ćeš poći.- Nažalost Partizan ovoga puta nije imao izbora, dobio je po direktivi one koji su se više zahvaljivali.

avatar
Dr_znate_koji
Monday, 24.10.2016
20:21

Nas zadatak je izvrsen, partizan vise ne postoji.