Oglasio se glavni sudija duela u Kruševcu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.04.2017.
09:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Poznato je da sudije nemaju pravo da komentarišu svoje odluke za medije ali je Kragujevčanin u neformalnom razgovoru sa jednim od kolega izneo svoj stav o penalu koji je dosudio za Zvezdu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige Srbije između Napretka i Crvene zvezde obeležio je sporan momenat koji je prethodio vodećem golu gostujućeg tima.

Sudija Bojan Nikolić pokazao je na belu tačku posle duela Nenada Šljivića i Džona Ruiza, a mnogi su stekli utisak da se Kragujevčanin olako latio pištaljke.

Dobro je poznato da sudije nemaju pravo da svoje odluke komentarišu u medijima, ali je, baš kao nakon 153. "večitog" derbija, kada je Majo Vujović progovorio o arbitraži i njegov kolega Bojan Nikolić izveštaču "Žurnala" otkrio šta misli o spornom momentu.

"Naravno da je bio penal. Siguran sam u ispravnost odluke, ako sam pogrešio, eto, neka ide na moju dušu..." krako je kazao Nikolić.

Na ljudima koji procenjuju i ocenjuju učinak arbitara je da kažu da li je penal ispravno dosuđen ili greška ide na dušu Bojana Nikolića.

Zbog dešavanja u Kruševcu u nedelju se oglasio i prvi čovek Partizana Milorad Vučelić, a u prilogu se nalazi kompletna izjava i poruka da će crno-beli reagovati ukoliko se ponove situacije kao pod Bagdalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.04.2017
14:52
avatar
wsaydxert
Monday, 24.04.2017
13:26

Ide na tvoju dusu cela utakmica, njen krajnji ishod, a mozda i ishod prvenstva. Sram te bilo za sudjenje, a jos vise da te sram bude sto javno smes da kazes da nisi pogresio.

avatar
Monday, 24.04.2017
09:59

To da sudije nemaju pravo da komentarisu svoje odluke treba promeniti! Kakva je to glupost i CEMU to vodi?! Ovde je SVE i inace obavijeno velom sumnje, tako nesto apsolutno treba da se dozvoli i omoguci, neka iznesu svoje vidjenje sporne situacije pa makar i u nekoj od emisija na nekoj od televizijskih kuca sa nacionalnom frekvencijom Hahaha ako vec ne mogu odmah posle meca koji su sudili mada ne vidim zasto ne bi i tada! Cuj, da ne moze da se komentarise, to je suludo...

avatar
Monday, 24.04.2017
09:49

1. pazarci ljuti: Zahtevamo da se sudija bojan nikolic diskvalifikuje! nn2. NISLIJE OGORCENE NA SUDIJE bojana nikolica, MISLIO JE DA POMAZE zvezdi, A GURA JE U JOS VECI GLIBnn3. Sudija nikolic odmara jer je ostetio PARTIZANnn4. Perfidna kradja bojana nikolica gura nas u plej-aut (optuzbe iz Javora)nn5. Backa istupa iz Superlige: Do kulminacije nezadovoljstva debitanta u Superligi Srbije doslo je nakon utakmice protiv Radnickog iz Nisa (1:2) minulog vikenda i sudjenja glavnog arbitra bojana nikolica. nn6. lalatovic: Ako poligraf potvrdi, napustam fudbal! -Ono sto je povodom mog iskljucenja u zapisniku naveo sudija bojan nikolic iz Kragujevca, dozivljavam kao brutalan atak na svoju licnost. To je skandal u njegovoj reziji i necuvena sramota koju mi je priredio. Sudija tvrdi da sam mu prilikom izlaska sa terena uputio ruzne reci?! Kunem se svim na svetu da nista od toga nije istina, nikolic je sve izmislio-.nn7. SKANDAL NA BANJICI! Sudija nije svirao cist penal za rad protiv zvezde!nn8. Vikend: Dogovorena stvar iz aviona: Jedva je docekao da neko padne, a sad znamo i ko je bio zaduzen za odradjivanje posla u redovima domacih Hahaha Molim te da mi objavis ovo.

avatar
svojnasvome
Monday, 24.04.2017
09:45

Od kad se to sudije javljaju da daju izjave? Uputstvo necije il griza savest.....sram te bilo

avatar
Monday, 24.04.2017
11:56

Pa kad su ga vec pitali, sta ce jadan:-D

avatar
Monday, 24.04.2017
13:27

Samo on i Majo Vujović daju izjave. Dovoljno. Partizan šampion!

avatar
Monday, 24.04.2017
09:40

Na koju dusu? Nemas ti to. Koliko puta ce ovaj od zadatka da sudi cz, da li je uopste moguce da taj nazovi sudija 2 puta zaredom sudi na zvezdinoj utakmici u gostima, a znamo da nije svirao cist penal za Rad? Ne znam da li je to dozvoljeno, a svakako nije uobicajeno, a sigurno nije bas ni eticki...

avatar
Monday, 24.04.2017
13:28

Dobro se pokazao na Banjici pa odmah dobio Kruševac. PARTIZAN ŠAMPION!

avatar
Monday, 24.04.2017
14:31

Da, samo oni su se dokazali u struci, arbitri od integriteta Hahaha

avatar
Monday, 24.04.2017
14:30

IZRAZITI FAVORIT:-D

avatar
Nikola Nikola12
Monday, 24.04.2017
09:37

Pa bio je cist penal drzao ga je rukama i ponisten nam je cist gol.