Oglasila se Zvezda - Evo koliko su paketa karata kupili navijači Kelna!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.09.2017.
15:08
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle informacije koja je izazvala veliku pažnju javnosti u Srbiji, ali i u regionu, klub iz Ljutice Bogdana objasnio o čemu se, zapravo, radi.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Navijači Kelna oduševili su Srbiju svojim humanim gestom. Kako smo objavili tokom prepodneva, oni su određen broj iz paketa karata koje su ranije kupili, poklonili Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Tim povodom danas se oglasila i Crvena zvezda, koja je na zvaničnom klupskom sajtu precizirala da se ne radi o velikom broju karata i da ne postoji opasnost da će Zvezdini navijači ostati bez karata zbog velikog interesovanja iz Kelna.

Zvezdino saopštenje u nastavku prenosimo u celini.

''Zbog brojnih objava u medijima koje nisu proverene FK Crvena zvezda želi da obavesti javnost da navijači Kelna nisu kupili u velikom broju ulaznice za utakmicu koja će se u decembru igrati između Crvene zvezde i nemačkog tima u Beogradu.

Pojavili su se navodi o velikom broju karata koje su nemački navijači kupili, a potom prosledili Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, klub obaveštava javnost da redovno prati prodaju karata i da ima tačan uvid koliko je kada, gde i kome karata prodato i ne postoji bojazan da navijača Kelna bude više od predviđenog broja.

Iz Zvečanske je potvrđeno da su nemački navijači kupili 10-15 paketa karata i prosledili ovoj ustanovi.

Svako, bilo navijač Arsenala ili Kelna koji se identifikuje kao takav, a nije u sektoru za navijače toku utakmice biće ili prebačen u sektor za gostujuće navijače ako ima mesta, ili uklonjen sa stadiona ako nema.

Ne postoji nikakva bojazan da će broj navijača gostujućih timova biti veliki i da će na bilo koji način remetiti priliku naših navijača da uživaju u spektaklima'', navodi se u Zvezdinom saopštenju.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 20.09.2017
15:16

Navijaci Arsenala i Kelna zele da prisustvuju spektaklu na Marakani i da uzivo vide najbolje i najvernije navijace na svetu. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Dragan Red Devil
Wednesday, 20.09.2017
16:06

Kako si ti lud :)

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 21.09.2017
04:45