OFK startovao porazom od Hrvata

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.01.2015.
21:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda odigrali su prvu utakmicu od početka priprema za prolećni deo sezone.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Beogradski ''Romantičari'' učestvuju na ''Arena kupu'' u Medulinu, u Hrvatskoj, a danas im je prvi rival bila ekipa hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa, koja je na kraju slavila rezultatom 1-0.

Mogao je OFK Beograd do vođstva već u 12. minutu, kada je Andrićev šut zaustavila prečka. Imali su puleni Dejana Đurđevića još nekoliko pokušaja, bili konkretniji rival u prvom poluvremenu, dok je u nastavku vođena ravnopravna borba.

A onda, trenuitak odluke. Igrao se 82. minut meča, akcija ekipe Slavena, Purić je uposlio Ozobića, a ovaj uspeo da nađe put do mreže ''Romantičara'' i tako donese minimalan trijumf svom timu - 1:0.

Podsetimo, boje Slaven Belupa brani i nekadašnji fudbaler Spartaka i Crvene zvezde Marko Mirić, koji je danas bio u startnoj postavi.

Sledeću utakmicu na ovom turniru OFK Beograd igra u petak od 15 časova protiv Lokomotive.

OFK BEOGRAD: ČUPIĆ, AKSENTIJEVIĆ, SAVIĆ, DAUTOVIĆ, ANTONOV, MICEVSKI, GAJIĆ (KAPITEN), BELAKOVIĆ, ANTIĆ, DRAŽIĆ, ANDRIĆ.

IGRALI SU JOŠ: OSTOJIĆ, ZLATKOVIĆ, VALENTIĆ, LIŠČEVIĆ, PALOČEVIĆ, CAKIĆ, ZARUBICA, JANKOVIĆ M, JEŠIĆ, JOVANOVIĆ I MRDAKOVIĆ.

SLAVEN:
PICAK, GRGIĆ (KAPITEN), EDSON, GENG, MARTINAGA, CREPULJA, BRCEK, DELIĆ, BARIŠIĆ, VUGRINEC, MIRIĆ.

IGRALI SU JOŠ: MARKOVIĆ, NELNJAK, PURIĆ, FUŠTAR, PERIČIĆ, PARACKI, PARLOV, GREGURINA, JAMBOR, OZOBIĆ, ARAP, MIŠIĆ I UJLAKI.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke