OFK-ov ponos, budućnost srpskog fudbala!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
15:11
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Omladinci OFK Beograda ostvarili su veliki uspeh osvajanjem međunarodnog fudbalskog turnira u Sent Etjenu. Tim povodom danas je organizovana konferencija za medije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Mladi ''Romantičari'' su ovaj turnir osvojili posle pobeda protiv protiv senegalskog Sahela (1-0), japanskog Ićifuna (2-1), remija u duelu protiv francuskog Tura (0-0), nove pobede protiv Đirija iz Konga (1-0), a u finalu su, posle 1-1 u regularnom delu i penal serije u kojoj se istakao golman Vraneš, sa tri odbranjena jedanaesterca, bili bolji od Standarda iz Liježa.

Mlade nade OFK Beograda su se sa peharom vratili kući, a danas je taj njihov uspeh i prigodno obeležen, konferencijom za medije.

Javnosti su se obratili direktor Omladinske škole Branislav Vukašinović, sekretar Omladinske škole Vladimir Rašić, trener selekcije omladinaca Marko Mićović i Nikola Cuckić koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Svi su izrazili veliko zadovoljstvo i igrom i rezultatima i ponašanjem igrača OFK Beograda tokom čitavog turnira.

Pored najboljeg igrača turnira, Cuckića, promociju su zaslužili i golman Vraneš koji je proglašen za najboljeg čuvara mreže na turniru, kao i Sredojević kao najbolji defanzivac.

Ovu ekipu OFK Beograda činili su: Vraneš, Miković, Šarenac, Brajović, Sredojević, Zlatković, Belaković, Cuckić, Batinica, Denković, Golubović, Duronjić, Mitić, MUćalica, Janković, Mirčetić.

Šef stručnog štaba Marko Mićović, pomoćnik Aleksandar Mijatović, trener golmana Dušan Gašić, fizioterapeut Vuk Eraković, a vođa puta bio je sekretar omladinske škole Vladimir Rašić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke