OFK odličan protiv Karpata!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.02.2015.
18:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda odigrali su još jednu utakmicu na pripremama u Turskoj. U jakoj proveri protiv ekipe Karpata iz Ukrajine, ''Romantičari'' su izborili remi.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Posle duela sa slovačkim Kоšicama (0-0), zatim mladom reprezentacijom Jemena (2-1) i danskim Nordsjelandom (0-1), OFK Beopgrad se danas sastao i sa ekipom ukrajinskih Karpata iz Lvova i remizirao rezultatom 2-2.

''Romantičari'' su sjajno ušli u ovaj meč, ambiciozno, napadači i već posle šest minuta igre su postigli vodeći gol. Nikola Aksentijević je sjajno centrirao, a Miljan Mrdaković je udarcem glavom poslao loptu u mrežu - 1:0.

Samo deset minuta je trajalo ovo vođstvo OFK-a, pošto je Ksonc preciznim udarcem sa nekih 16 metara uspeo da savlada golmana Čančarevića - 1:1.

Imala je ekipa Dejana Đurđevića još nekoliko prilika tokom prvog poluvremena, zapaženi su bili i Gajić i Janković, ali je posle prvih 45 minuta ostao rezultat 1:1.

A onda, u petnaestom minutu nastavka, potpuni preokret. Golodjuk je šutirao sa oko šesnaest metara, lopta je na putu ka golu zakačila Dautovića i prevarila Čupića - 1:2.

Ipak, to nije obeshrabrilo ''Romantičare'', koji su već u 64. minutu stigli do izjednačenja. Saša Zdjelar je odlično izveo slobodan udarac i poslao loptu na pravo mesto  - 2:2.

Do kraja meča, bilo je još prilika za ekipu OFK Beograda, mogli su i do pobede, a najbolju šansu je propustio Ivica Jovanović, koji je u finišu meča pokušao da lobuje protivničkog golmana, ali je zamalo bio neprecizan.

OFK BEOGRAD: ČANČAREVIĆ - AKSENTIJEVIĆ, DAUTOVIĆ, PLANIĆ, ANTONOV - ZDJELAR, LIŠČEVIĆ, DRAŽIĆ, GAJIĆ, JANKOVIĆ M. - MRDAKOVIĆ.

IGRALI SU JOŠ: ČUPIĆ, SAVIĆ, JEŠIĆ, PALOČEVIĆ, ANTIĆ, ZARUBICA, JOVANOVIĆ, MICEVSKI, VALENTIĆ, CAKIĆ, BELAKOVIĆ, JANKOVIĆ S, MATOVIĆ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke