OFK dobio i novog direktora i novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.11.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Kako je sinoć i najavljeno, novi sportski direktor OFK Beograda je doskorašnji pomoćni trener Partizana Zoran Lončar, koji je danas i zvanično promovisan. Imenovan je i novi šef struke posle ostavke Dragoljuba Bekvalca.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Početak prvenstvena pauze obeležile su značajne kadrovske promene u OFK Beogradu. Dan posle ostavke trenera Dragoljuba Bekvalca, klub sa Karaburme je imenovao Miodraga 'Profu' Radanovića za njegovog naslednika do kraja jesenjeg dela sezone.

Takođe, ''Romantičari'' od danas imaju i novog sportskog direktora, Zorana Lončara, čija je zvanična promocija obavljena u utorak.

''Zahvaljujem se upravi OFK Beograda na, po ko zna koji put, ukazanom poverenju. Lepo je kada se vratite u svoj dom, gde vas uvek dočekaju širokog srca i raširenih ruku.

Situacija u klubu deluje kao veoma teška, ali ja sam ubeđen da može da se prevaziđe i da nije toliko kritična. Prva godina je u kojoj se igra plej-of i plej-aut. Mnoge klubove hvata panika, česte su smene trenera.

Delikatan zadatak je pred nama i velika odgovornost. Zaista imam mnogo posla, ali pokušaćemo da pokrenemo klub sa mrtve tačke.

Žao mi je što su otišla već trojica trenera ove sezone, ali OFK Beograd nije otpustio nijednog trenera, oni su sami odlazili, javnost je naviknuta da posle par neuspeha trener sam pomisli u stilu 'bolje idi da te mi ne bismo terali'.

Do kraja polusezone cilj je da se osvoji što se osvojiti može u narednih pet utakmica, a onda ćemo napraviti jedan dugoročni plan'',
istakao je Lončar i naglasio da ovu dužnost doživljava kao veliki izazov u karijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke