OFK dobija veliko pojačanje iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.01.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net, Sport

Od činjenice da Crvena zvezda ove zime nije uspela da proda defanzivce Darka Lazića i Bogdana Planića, koristi bi mogao da ima - OFK Beograd.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naravno, zimska pijaca još nije završena, šanse da pomenuti defanzivci ipak odu u inostranstvo nisu sasvim propale, ali kako vreme prolazi, sve je veća verovatnoća da će oni i na proleće igrati u Zvezdinom dresu.

A s obzirom da je zimus stigao i Aleksandar Luković, da je još uvek tu i iskusni Savo Pavićević, jasno je da za talentovanog Vukašina Jovanovića najverovatnije neće biti mesta u timu, u njihovoj konkurenciji.

Zbog toga, kako prenosi ''Sport'', u Zvezdi ovih dana ozbiljno razmišljaju da mladog štopera pošalju negde na pozajmicu, kako proleće ne bi proveo na klupi za rezerve, nego sticao dragoceno iskustvo.

Isti izvor prenosi i izjavu trenera Nenada Lalatovića, koji je istakao da Jovanoviću treba pronaći ekipu u kojoj bi mogao da potvrdi svoj veliki potencijal, a da od leta ozbiljno konkuriše za prvi tim.

Navodno, prvi izbor bi mogao da bude OFK Beograd, koji ima mladu ekipu, u koju bi se Jovanović odlično uklopio i ujedno bio veliko pojačanje ''Romantičara'' u nastavku sezone. Ako dogovor bude postignut, Jovanović bi već u nedelju sa ekipom Dejana Đurđevića mogao da otputuje na pripreme u Antaliju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke