OFK Beograd pobedio Benfiku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.07.2014.
17:35
Izvor: Sportske.net

Ekipa OFK Beograda pobedom je okončala svoje učešće na ''Lav Jašin Kupu'' u Moskvi. Posle poraza od Malage, oružje pred ''Romantičarima'' položila je lisabonska Benfika.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Beogradski ''Romantičari'' značajno su popravili utisak na ''Lav Jašin Kupu'' u Moskvi, na kome nastupaju ekipe sa igračima do 21 godine.

OFK Beograd je u drugoj utakmici ovog turnira savladao ekipu Benfike rezultatom 1-0, ali je posle poraza od Malage (0-2) ostao bez šanse da se plasira u završnicu ovog takmičenja.

Beograđani su od samog starta utakmice bili bolji rival, Ješić je bio najveća opasnost po gol lisabonskih ''Orlova'', dok su na drugoj strani Portugalci tek u finišu prvog poluvremena prvi put pripretili, ali je siguran na golu bio Čupić.

Na samom startu drugog poluvremena, 17-godišnji Duronjić je imao sjajnu šansu pred golom Benfike, golman je već bio savladan, ali je neko od defanzivaca uspeo sa gol linije da izbije loptu.

Zatim je i Čavrić imao par prilika za OFK, a zasluženo vođstvo ''Romantičari'' su izborili u 75. minutu, kada je Stefan Čolović pogodio protivničku mrežu, za konačnih 1-0.

U finišu je Benfika imala inicijativu, ali je tim sa Karaburme izdržao pritisak i sačuvao stečenu prednost.

OFK Beograd: Čupić, Savić, Simonović, Matović, Sekulić, Čolović, Batinica, Paločević, Duronjić, Ješić i Čavrić. Klupa: Ostojić, Simić, Sarajlin, Mihajlović, Propadalo, Zarubica i Belić.

Benfika: Santos, Amorim, Pla, Davidović, Valente, Kosta, Alfiate, Gašpar, Pinto, Guedeš i Semedo. Klupa:  Graca, Lameira, Ramos i Balde.

foto: ofkbeograd.co.rs

benfika - ofk





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke