OFK Beograd - Bekvalac, jednoglasno!

Autor: Beta Beta
utorak 25.08.2015.
15:55
Izvor: Beta

Kako je juče i najavljeno, OFK Beograd imenovao je danas Dragoljuba Bekvalca za šefa stručnog štaba.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Bekvalcu, koji je treći put u karijeri imenovan za šefa stručnog štaba "romantičara", dobrodošlicu su poželeli predsednik Drakče Dimitrijević, generalni sekretar Aleksandar Pivić i član Upravnog odbora Saša Gajović.

"Zahvaljujem se prijateljima na dobrodošlici. Čim sam dobio poziv, odmah sam i prihvatio. Znam da smo u delikatnoj situaciji i biće teško doći do cilja, ali da ne verujem u ljude oko sebe i fudbalere, ne bih ni dolazio. Rezultati su plod rada i želje istomišljenika i sa puno optimizma verujem da možemo među osam najboljih ekipa", rekao je Bekvalac na predstavljanju na Karaburmi.

Bekvalac je na mesto šefa struke OFK Beograda došao umesto Vladimira Petrovića, koji je zbog loših rezultata podneo ostavku.

"S Vladimirom Petrovićem smo se prijateljski rastali. Nije bio zadovoljan rezultatima i ponudio je ostavku. Naš primarni cilj je da budemo medju osam ekipa i zahvaljujemo  Vladimiru Petroviću na saradnji. Srećni smo što je čovek s jednom bogatom igračkom i trenerskom karijerom bio deo našeg kolektiva", kazao je Dimitrijević.

On je dodao da je Upravni odbor OFK Beogarada jednoglasno izabrao Bekvalca za novog trenera ekipe.

"Želim da napomenem da svaki put kada je bio trener OFK Beograda, mi smo igrali neko od evropskih takmičenja. Želeo bih da ponovimo takav uspeh i ove sezone, i naravno poželeo bih puno uspeha u daljem radu", rekao je Dimitrijević.

OFK Beograd posle sedmog kola Super lige zauzima 13. mesto sa šest bodova. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke