Oficir potvrdio - U Humskoj i na Voždovcu sve regularno!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.04.2015.
10:55
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle utakmica 21. kola proteklog vikenda, dosta reakcija izazvala su dešavanja na, i u vezi sa utakmicama u Beogradu, između Partizana i Radničkog 1923, odnosno između Voždovca i OFK Beograda. Obema je prisustvovao - ''oficir za integritet Fudbalskog sav

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

O nedosuđenom jedanaestercu za kragujevački Radnički protiv Partizana u Humskoj se i dalje polemiše.

Na primer, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović čak smatra da se o toj temi i ne priča u dovoljnoj meri, kao kada bi u pitanju bio njegov klub, o čemu je govorio OVDE, ali onaj ko je bio zadužen da primeti sve što bi ugrozilo regularnost utakmice, smatra da je u Humskoj sve bilo ''krajnje regularno''.

U pitanju je Milivoj Mirkov, koji obavlja funkciju oficira za integritet u FSS i koji je proteklog vikenda uživo posmatrao pomenute utakmice u Humskoj i na Voždovcu.

Što se tiče utakmice između Partizana i Radničkog 1923, Mirkov nije video ništa sumnjivo.

''Nisam ulazio u svlačionice, ali sam se sa tribina uverio da je sve bilo krajnje regularno'', tvrdi Mirkov, a prenosi ''Sport''.

Ako u Humskoj nije ulazio u svlačionice, to je učinio na Voždovcu, jer je uoči meča popularnih ''Zmajeva'' sa OFK Beogradom bilo dosta spekulacija o mogućoj neregularnosti ove utakmice, zbog čega su se posle poraza od ''Romantičara'' i iz Voždovca oglasili zvaničnim saopštenjem.

''Upozorio sam ih da je meč pod nadzorom FSS. Rekao sam im da igraju u duhu fer-pleja. I igrali su! Utakmica je bila borbena i neizvesna, domaći su imali nekoliko kolosalnih prilika, ali se istakao golman OFK Beograda'', zaključio je Mirkov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke