Odluka UEFA stigla u Humsku - Partizanu teče rok za žalbu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.08.2017.
17:27
Izvor: Beta

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da je Partizan kažnjen sa dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da je Partizan kažnjen sa dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra čime je potvrdila pisanje medija sa kraja prethodne radne nedelje.

Partizan je i uslovno kažnjen još jednom utakmicom pred praznim tribinama ako se ponovi prekršaj u naredne tri godine.

Partizan je kažnjen zbog dešavanja na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Srpski klub se teretio zbog blokiranih prolaza na tribinama, paljenje pirotehnike, bacanja predmeta na teren, rastitičkog ponašanja i ulaza navijača na teren.

Crno-beli su najavili da će se žaliti na ovu odluku jer smatraju da je kazna prevelika, a rok za podnošenje žalbe teče od danas i traje pet dana.

Partizan će u četvrtak, 17. avgusta dočekati Videoton pred praznim tribinama u prvoj utakmici baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ruya993
Monday, 07.08.2017
18:42

Uslovno kažnjen ako se desi prekršaj u naredne tri godine? Pa ja mislim da će se desiti u naredne tri utakmice. La ga no

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Monday, 07.08.2017
23:12

Onda na trecoj jer na prve dve nikako ne moze:-D

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Monday, 07.08.2017
18:02

Dve ogromne nepravde su svakako bile ona sramotna kazna kad je Skuletic dobio dva meca suspenzije zbog onoga protiv Nefcija i ona sramotna kazna zbog relativno nevinog (i bezazlenog) transparenta protiv Totenhema, a za ono sto su nasi nazovi navijaci uradili protiv Buducnosti i Olimpijakosa, kazna je kudikamo normalnija iako ce mi sigurno mnogi reci da gresim i da se varam te da je i to nepravedno. Pazite, na gomili milijardu ozbiljnih prekrsaja i samo 2 meca i 130 K? Apsolutno mislim da je to ravno pomilovanju.

avatar
Al(a)din
Monday, 07.08.2017
17:30

Pa kao sto i rece legenda Partizana, Sasa Ilic: Svakako su one i prazne, bio stafion suspendovan ili ne