Odličan posao Kruševljana - Još dva potpisa u Napretku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.10.2016.
10:57
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševačkom Napretku odlično ide ove sezone, ekipa je u vrhu tabele, pa najnoviji potpisi i nisu iznenađenje.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Da je atmosfera u kruševačkom Napretku odlična i da se u klubu odlično radi, potvrđuje i najnovija informacija iz njihovih redova,

Naime, dvojica standardnih prvotimaca, Marko Gobeljić (1992.) i Slobodan Urošević (1994.) produžili su ugovore sa Napretkom do leta 2018. godine!

Kako se navodi na zvaničnom klupskom sajtu, Gobeljić i Urošević su se na ovakav potez odličili iz zahvalnosti prema klubu u kome su se afirmisali kao igrači.

''Napredak je veliki klub i dobra sredina za mlade igrače. Meni je ovo već treća godina u klubu, u kome se radi maksimalno profesionalno, gde navijači dišu za fudbal, a uprava daje maksimalnu podršku.

Ovde se osećam lepo i zahvalan sam svima na tome. Ovo je izraz moje zahvalnosti i predsedniku kluba Marku Miškoviću, što mi je data šansa da te 2013.godine zaigram u Napretku.

Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i u nastavku prvenstva",
izjavio je Gobeljić, koji je svojevremeno u Napredak došao iz kraljevačke Sloge.

Slobodan Urošević je prošle sezone bio na pozajmici u Belgijskom Luvenu, a početkom letnjeg pripremnog perioda se vratio u Napredak.

"Gobelja i ja smo istovremeno došli u Napredak, tako da nam je istovremeno i isticao ugovor. Želeli smo da produžimo ugovore, kao zahvalnost Napretku i svim ljudima ovde u Kruševcu koji su bili uz nas", izjavio je Urošević.

Podsetimo, njih dvojica su nedavno nastupili i za superligašku reprezentaciju Srbije, koja je gostovala u Kataru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke