Ode Vanja da upozna Van Gala!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.12.2014.
10:18
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Vojvodine Vanja Milinković-Savić otputovaće u Mančester kako bi sa klubom koji je otkupio njegov ugovor trenirao u predstojećem periodu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jesenji deo sezone u Jelen Superligi završen je za sve domaće klubove ali se nisu svi fudbaleri prepustili odmoru koji im sleduje.

Vanja Milinković-Savić (17) imaće obaveze u predstojećem periodu pošto je dobio poziv Mančester Junajteda da se priključi treninzima.

"Biće to još jedno novo iskustvo, a sve u skladu sa ugovorom, tako da se radujem predstojećim treninzima na 'Old Trafordu'" kaže Milinković-Savić.

Golman ponikao u Vojvodini proveo je jesenji deo sezone među stativama svog matičnog kluba koji je priliko prodaje Vanje Milinković-Savića pristao da omladinski reprezentativac do kraja sezone ostane na "Karađorđu".

Talentovani golman odigrao je 15 utakmica za Vojvodinu u jesenjem delu sezone što znači da je superligaš iz Novog Sada inkasirao 150.000 evra u skladu sa odredbama ugovora koji su engleski i srpski tim sklopili prilikom kupo-prodaje Vanje-Milinković Savića.

Sa svojih 17 godina Milinković-Savić nastavlja da napreduje a na kraju tekuće sezone preseliće se na "Old Traford" gde ga čeka novo poglavlje u, nadamo se, blistavoj karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Thursday, 11.12.2014
14:54

Vojvodini bi bilo najpametnije da ga zadrzi i sledece sezone..em dobar golaman em ce uzeti jos neku kintu..

avatar
Milosch
Thursday, 11.12.2014
20:59

Ne moze Vojvodina da ga zadrzi, on je od letos igrac MUFC koji je pozajmljen Vojvodini.

avatar
PintoDaCosta
Friday, 12.12.2014
00:21

Moze na pozajmici kao i sad druze..