Ode Onjilo u toplije krajeve!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.08.2014.
10:11
Izvor: Sportske.net

Nigerijski napadač iz redova Crvene zvezde u narednih godinu dana braniće boje kiparskog Emisa sa kojim je rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana postiglo dogovor o pozajmici visokog napadača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pronašao je najbolje moguće rešenje za prekobrojnog Ifeanija Onjila koji na zahtev trenera Nenada Lalatovića nije licenciran za predstojeću sezonu.

Najskuplje Zvezdino pojačanje iz prethodnog letnjeg prelaznog roka (plaćen Javoru 450.000 evra) poslato je na pozajmicu u kiparski Ermis za koji će nastupati do leta 2015. godine.

Kiprani su se obavezali da Onjilu plaćaju mesečnu zaradu koja mu sleduje po ugovoru sa Zvezdom (5.000 evra) a koju na "Marakani" teško da bi dobijao redovno. Uz to, na kraju predstojeće sezone Ermis će imati mogućnost da otkupi ugovor nigerijskog napadača od Crvene zvezde.

Imajući u vidu koliko je plaćen Javoru a kako se u Zvezdi nije uklopio, može se reći da je šampion Srbije uspeo da, koliko-toliko, "povadi fleke" nastale odlukom da Nigerijac bude doveden u klub zbog činjenice da je odlično odigrao utakmicu protiv crveno-belih na startu prethodne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke