Odbio Zvezdu, stigao u Niš! Nije to sve, Radnički doveo i Japanca!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.01.2017.
13:47
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Retki su fudbaleri koji mogu da odole ponudi Crvene zvezde iz domaćeg šampionata.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Novog Pazara, Anid Travančić, stigao je u Radnički iz Niša.

Ovaj plejmejker je imao nekoliko veoma dobrih partija u prvom delu sezone u Novom Pazaru, poslednjeplasiranom timu Superlige, rekli bismo da je možda bio i najbolji igrač tima, nakon čega je usledilo interesovanje mnogih klubova među kojima su bili Crvena zvezda i Vojvodina.

Ipak, on se odlučio za klub u kojem će imati veliku minutažu, Radnički iz Niša.

"Dobili smo vrlo darovitog momka, klasičnu "desetku". Imao je ponude i Crvene zvezde i Vojvodine, ali se ipak odlučio da dođe u Niš i moram da priznam da sam veoma zadovoljan njegovim angažmanom. Verujem da će se brzo uklopiti i da će u Radničkom do kraja izbrusiti svoj talenat", rekao je Milan Rastavac, trener Radničkog.

Travančić je ranije bio i mladi reprezentativac BiH, ali nikada nije zaigrao za seniorsku reprezentaciju. Naravno, nikada nije kasno, njemu je tek 23 godine.

Ugovor je potpisan na dve godine.

Pored njega, klub je pojačao i dosadašnji fudbaler Rudara iz Pljevalja, Riota Noma, takođe ofanzivni fudbaler sredine terena.

"Zapao mi je za oko još prošlog leta, kada smo sa Rudarom igrali u Paraćinu. Dopadaju mi se gotovo sve njegove fudbalske karakteristike, brz je, odgovoran u igri, pokriva veliki deo terena, igra u oba pravca… Posebno mi se sviđa to što je adaptiran, jer dobro govori naš jezik, što takođe oslikava i deo njegovok karaktera. Insistirao sam na njegovom dolasku i drago mi je da je Noma sada fudbaler Radničkog", rekao je Rastavac, prenosi zvanični sajt Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke