Odbijena tužba - Bjeković izgubio bitku

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
09:28
Izvor: Sportske.net

Tužba koju je bivši sportski direktor Partizana podneo Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv odluka Upravnog odbora JSD Partizan odbijena je, što znači da je Nenad Bjeković izgubio prvu bitku.

partizan.rs/Sportske.net
partizan.rs/Sportske.net

Povezane vesti

Održavanjem Skupštine i izborom Milorada Vučelića za novog predsednika fudbalskog kluba Partizan nije završen rat između aktuelnog rukovodstva Nenada Bjekovića, pošto je borba prenesena u pravne institucije.

Bivši fudbaler i sportski direktor FK Partizan najavio je da će pred sudom tražiti pravdu i pokušati da ospori odluke koje su donesene u prethodnom periodu, ali je nedavno saznao da je prva tužba odbačena.

Prvi osnovni sud u Beogradu odbacio je tužbu Veselina Sjekloće, Filipa Bačevića i Nenada Bjekovića protiv FK Partizan i Upravnog odbora JSD Partizan.

Podnošenjem pomenute tužbe Nenad Bjeković je želeo da ospori sve odluke Upravnog odbora JSD Partizan koje su se ticale uvođenja privremenih mera u fudbalski klub, što je posle izbora novog predsednika postalo nevažno.

Nenad Bjeković je praktično izgubio bitku na jednom frontu, ali onom manje važnom, jer će se odluka o tome ko će kao pobednik izaći iz "rata" donositi pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Drugu tužbu u koju se sada uzda, Nenad Bjeković je podneo protiv članova Privremene uprave optuživši ih da su učinili brojna krivična dela protiv službene dužnosti i protiv izbornih prava na Partizanovoj izbornoj Skupštini 24. oktobra 2016. godine.

Dakle, front je i dalje otvoren, čekamo nove vesti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Thursday, 10.11.2016
22:05

Pravosudje Srbije !?

avatar
mostar54
Thursday, 10.11.2016
15:12

Зар је нешто друго било и очекивано. Суд је у служби власти, а власт је и поставила тренутно руководство Партизана.

avatar
Poznavalac
Thursday, 10.11.2016
15:00

jadan je nas klub kada ga vode ti sto ga vode ali jadna je i drzava sto to dozvoljava,zalosno je to sto se desava partizanu gde sprega politicara vodi ka unistenju kluba i ne dozvoljavaju pravim grobarima da udju u klub ali zato smo tu gde i jesmo i sve najgore zelim mom partizanu jer sto pre dotakne dno i odu ovi iz kluba pre ce stati na noge kad/tad jer je sramota je da ga vode ljudi koji se nalaze sada u njemu..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
21:03

Ne samo sto dozvoljava nego to i organizuje, odnosno rezira i podstrekava sve sto se radi na stetu kluba...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
10:39

Nije odbijena nego odbacena.