Od Vračara do danas - Kako se transformisala Zvezda

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.10.2015.
13:55
Izvor: Sportske.net

Svega tri meseca prošlo je od prvog međusobnog susreta OFK Beograda i Crvene zvezde a sastav koji će danas na teren izvesti Miodrag Božović "nema veze" sa onim koji je 19. jula slavio na Vračaru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i OFK Beograda večeras igraju drugi međusobni susret u tekućoj sezoni, tri meseca nakon odmeravanja snaga na Vračaru.

Sezona je za vicešampiona Srbije počela dvomečom sa Kairatom, a gostovanje OFK Beogradu bilo je prvo u Superligi Srbije.

Utakmica odigrana 19. jula na stadionu "Miloš Obilić" na Vračaru ostaće upamćena po tome što je OFK Beograd na poluvremenu vodio sa 2:0, a meč je završen pobedom gostujuće ekipe koja je tokom drugog dela postigla šest pogodaka.

Na stranu to što je dobar deo javnosti smatrao da je meč na Vračaru bio namešten, zbog čega je i tužilaštvo zatražilo od policije da ispita čitavu stvar, ovde ćemo se osvrnuti drastičnu transformaciju koja se dogodila u ekipi Crvene zvezde.

Samo trojica fudbalera koji su počeli meč na Vračaru i danas imaju status prvotimaca u ekipi Miodraga Božovića, dok su se ostali preselili na klupu ili su promenili klub.

Crvena zvezda (19. jul 2015) - Rajković, Cvetković, Ibanjez, Rendulić, Mbođ, Kovačević, Savićević, Katai, Gavrić, Hugo Vieira, Jović

Zvezda

Crvena zvezda (31. oktobar 2015) - Kahriman, Petković, Ibanjez, Pavićević, Jovanović, Grujić, Donald, Srnić, Plavšić, Katai, Hugo Vieira

Zvezda

Recimo samo da je prvonavedena ekipa ostvarila samo startni trijumf na Vračaru, dok je posle dva vezana remija pobedonosni niz počela da niže neka totalno drugačija Zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 31.10.2015
16:44

Najbolje uigran tim u poslednjih nekoliko godina. Medjutim sve pada u vodu ako se ponovi ona sezona gde osvojismo titulu ali nije bilo pokrica da nastupimo u kvalifikacijama. Tek kada osvojimo titulu i de fact udjemo u kvalifikacioni krug, onda mogu nesto da slavim. Dotle, prvo skoci pa reci hop.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 31.10.2015
16:39

Katai je,cini mi se,suspendovan zbog kartona..

avatar
jv
Saturday, 31.10.2015
15:44

Rasturamo redom, dobro dosli! Ovo treba napisati na Marakani.

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Saturday, 31.10.2015
15:22

Treba zvezdu kazniti jer je onda izvela 2. tim:-D Katai danas nece igrati.

avatar
pjer
Saturday, 31.10.2015
14:59

transformacija je u jun kad se bude davala licnca