Od srede karte za Čukin evropski debi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.06.2014.
10:58
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Do prve utakmice koju će jedan srpski tim odigrati u kvalifikacijama za evropska takmičenja u sezoni 14/15 ostalo je još manje od nedelju dana a FK Čukarički saopštio je da će se ulaznice za meč sa Sant Hulijom naći u prodaji 2. jula.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Jedini srpski predstavnik koji će kvalifikacije za jedno od dva evropska takmičenja početi od prvog kola biće FK Čukarički koji je šansu da se bori za plasman u Ligu Evrope dobio posle suspenzije koju je UEFA izrekla Crvenoj zvezdi.

Klub sa Banovog Brda kvalifikacije počinje od prvog kola, duelom sa Sant Hulijom iz Andore.

Iako je prva utakmica trebalo da bude odigrana u Andori, UEFA je "Brđanima" nakon žreba uputila dopis i obavestila ih da će u prvom susretu oni biti domaćini.

Pripreme za utakmicu teku po planu a Čukarički je na svom zvaničnom sajtu saopštio da će prodaja ulaznica za utakmicu koja je na programu 3. jula početi dan ranije.

"Karte za prvo kolo kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope biće puštene u prodaju u sredu 02. jula od 12:00 časova na blagajni preko puta pomoćnog terena FK Čukarički. Radno vreme blagajne je od 12:00 - 20:00 časova, a na dan utakmice od 12:00 časova do početka meča" stoji u saopštenju "Brđana".

Cena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 300 dinara, a za istočnu 150 dinara. Meč je zakazan za 3. jul a početak za 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke