Od sjaja do očaja - Partizan trajao samo poluvreme!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.09.2017.
22:58
Izvor: Sportske.net

Dva lica Partizana večeras protiv Dinama, nažalost prevagnulo je ono lošije, u drugih 45 minuta. Ni dva gola prednosti nisu bila dovoljna crno-belima...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Posle 1:1 protiv Jang Bojsa, Partizan je večeras pretrpeo i prvi poraz u Grupi B Lige Evrope. Dinamo iz Kijeva je pred praznim tribinama u Humskoj slavio sa 3:2, iako je Partizan na poluvremenu vodio sa 2:0 posle odlične igre u prvih 45 minuta.

Posle mirnog početka utakmice, borba se rasplamsala od 17. minuta. Prvo je Suma kreirao lepu akciju posle koje je Everton ušao u kazneni prostor, šutirao sa nekih 14 metara, ali je njegov pokušaj izblokiran.

Usledila je kontra gostiju i pokušaj Kraveca sa dvadesetak metara iskosa sa desne strane, ali je Vladimir Stojković bio na visini zadatka.

Tri minuta kasnije još jedna obećavajuća akcija Partizana, opet ju je Suma kreirao, ovoga puta u saradnji sa Jankovićem koji je uputio loptu na levu stranu ka usamljenom Nemanji G Miletiću, on je uputio oštar centaršut po zemlji, ali  su domaći izblokirali taj pokušaj i otklonili opasnost od svog gola.

Ali, najbolju priliku od početka meča imali su Kijevljani u 25. minutu, kada je posle kiksa odbrane crno-belih na levoj strani Gonzales izbio oči u oči sa Stojkovićem, ali se naš najbolji golman fenomenalno postavio i nogom izbio tu loptu u polje.

Četiri minuta kasnije sjajna minijatura Milana Radina, koji je najpre oduzeo jednu loptu na sredini, a onda se probio nadomak šesnaesterca gde je fauliran. Suma je odlično izveo slobodan udarac, ali je lopta prohujala pored desne stative golmana Kovala.

To je bila najava onoga što je usledilo u 34. minutu!

Nemanja Miletić je iz auta uposlio usamljenog Tavambu na levoj strani, Kamerunac je ''otresao'' Domagoja Vidu, a onda uposlio Ožegovića koji ovu priliku ne propušta - Koval je nemoćan, 1:0 za Partizan.
-

Usledio je kraći pritisak gostiju, par opasnih prekida, a onda u 42. minutu još jedna sjajna akcija Sume, asistencija za Tavambu, a Kamerunac je majstorski završio ovaj napad Partizana i naterao Kovala da još jednom izvadi loptu iz mreže - 2:0.
-
-
Treba naglasiti i da je sve počelo od odlične reakcije Evertona koji je osvojio loptu, posle čega je usledila ''dobitna kombinacija'' Suma-Tavamba.

Bio je Partizan tada u velikom naletu, a u poslednjim trenucima prvog poluvremena imali su crno-beli još jednu sjajnu priliku i bukvalno su milimetri delili Đukićevu ekipu od trećeg gola. Golman gostiju Koval je istrčao, ali je na gol liniji uspeo da stigne loptu koja se lagano kotrljala ka mreži.

Tek kasnije se videlo koliko je značajan bio ovaj detalj...

Ostalo je 2:0 za Partizan, a u nastavku su Kijevljani sve karte bacili na napad. Trener Hackevič je u poluvremenu izvršio dvostruku izmenu, umesto Kraveca i Cigankova priliku su dobili Besiedin i Moraeš.

I, razlika na terenu bila je vrlo brzo vidljiva. Partizan je bio pod sve većim pritiskom, a inicijativa gostiju donela im je rezultat u 54. minutu. Najpre naivan prekršaj Ostojića na dvadesetak metara od gola, a onda posle slobodnog udarca lopta pogađa Ožgovića u ruku i za norveškog sudiju Moena nije bilo dileme - penal za Dinamo.

Moraeš je bio siguran sa bele tačke i vratio rezultatsku neizvesnost - 2:1.

Imao je Partizan potom par poluprilika, ali ništa konkretno, dok na drugoj strani u 64. minutu Vladimir Stojković još jednom fenomenalno reaguje posle odličnog pokušaja Domagoja Vide, koji je šutirao glavom pod prečku.

Pritisak ekipe Dinama nije jenjavao, a u 68. minutu usledilo je i izjednačenje. Mnogo prostora ostavljeno je na levoj strani, Besedin je pored ostojiće centrirao u peterac gde Nemanja G Miletić nije ispratio Bajalskog, a ovaj iz prve pogađa bliži ugao - 2:2.

Ni ovaj gol nije zadovoljio apetite ekipe Dinama koja je nastavila sa pritiskom, a posle velikog kiksa Ostojića, koji se okliznuo na sredini terena, u 72. minutu usledila je opasna kontra preko raspoloženog Besedina, centrirao je za Moraeša, ali je Radin uspeo da preseče put toj lopti i otkloni opasnost.

Samo dva minuta kasnije, još jedna velika prilika za Dinamo. Ovoga puta Garmaš je pokušao sa dvadesetak metara, ali je Stojković uspeo da zaustavi tu loptu koja je išla u donji desni ugao.

Trener Partizana Miroslav Đukić pokušao je izmenama da trgne svoju ekipu, izašli su Suma i Ožegović, priliku su dobili mladi Pantić i Jovanović.

Ali, nije se mnogo promenilo, odbrana Partizana i golman Stojković je i dalje bila na velikim iskušenjima. Tako je psole prekršaja Evetona u 81. minutu Pivarić odlično šutirao iz slobodnog udarca, lopta je išla pod prečku, ali opet Stojković spasava Partizan!

Nažalost, samo do 84. minuta, kada je Bajalski izborio priliku za udarac sa ivice kaznenog prostora, Stojković je i ovoga puta zaustavio tu loptu, ali ona se odbila samo do Moraeša, koji je rutinski sproveo u mrežu - 2:3!

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Everton, Radin, Suma (Pantić od 75.), Janković, Tavamba, Ožegović (Jovanović od 78.).

DINAMO: Koval, Kedžiora, Vida, Kadar, Pivarić, Bujalski, Sidorčuk, Cigankov (Moraeš od 46.), Garmaš, Gonzales, Kravec (Besiedin od 46.)
.
-
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

114 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 29.09.2017
12:42

Igraci potpuno nespremni, i fizicki i MENTALNO. Morate menjati trenera.

avatar
mercedes
Friday, 29.09.2017
10:08

Sa vasom bracom delite 4 mesto

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Friday, 29.09.2017
12:27

Pozdravio te Ivan Gvozdenovic, ate.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 29.09.2017
13:10

Do kraja ce ih i oni prestici.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 29.09.2017
09:26

Niste imali srece u drugom poluvremenu kao mi.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 29.09.2017
03:55

Dado gde si sa datumima hahaja

avatar
Giorgio
Friday, 29.09.2017
02:38

OVo s Djukicem ne ide

avatar
SinakDovla
Friday, 29.09.2017
01:35

Fudbal se igra 90min ne 45...Zvezda se provukla, ali pobedila, uz dosta srece....Nasi timovi moraju da nauce da se, ako se da dva gola mora dati i treci, pa makar jurili i 25 golova.. Da se svaki minut igra kao da je poslednji, kao da gubis, a ne da vodis..

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 29.09.2017
01:24

2:0 je najopasniji rezultat.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 29.09.2017
01:05

Hvala evropski gigantu Crvena Zvezdo moja i takodje evropski gigantu Dinamo iz Kijeva na pobedama protiv 2 ispodprosecne i 2 ekipe bez ikakve istorije na cistih 200eura. Evo tip za sledece kolo,partizan igra nereseno i Zvezda pobedjuje,na 20e cdnim bice oko 300e dobitak,nije lose za 3 sata gledanja :)

avatar
magister
Friday, 29.09.2017
00:43

Skočiti u živom zidu s podignutim rukama? Namera i nedostatak mozga? Čovek u mrtvom uglu Ostojić ne ume da blokira? Diže nogu? Ipak stvar pameti. Kod trećeg, a jel ih uče da grade prostor, ovaj njihov sam.

avatar
Jovan CFC
Friday, 29.09.2017
00:33

E sad se tek vidi koliko Zvezda igra lepsi fudbal od Partizana. Ako i nije lep bar trce 90 minuta. Na kraju krajeva imaju to nesto sto nedostaje Partizanu, a to je ZELjA. Bio sam optimista po pitanju Partizana, a pesimista po pitanju Zvezde kad su dobili protivnike u grupama. E sad je vec obrnuto.nU svakom slucaju srecno Gtobari. Trebace vam sreca sad puno.

avatar
k.na.bicikli
Friday, 29.09.2017
00:32

Ja ne mogu da verujem da smo mi sa ovom odbranom krenuli u evropu i da je Djukic koji je sam bio odbrambeni igrac toliko tvrdoglav...zbog cega je ostojic nama najstandardniji igrac? toliko smo lakih golova primili zbog njega do sada... nema inteligenciju (max za beka) ne zna da se postavi,ne prilazi nikada dovoljno protivniku,nema mirnocu...Ozegovic je najljigaviji igrac i najgori glumac koji je ikada igrao u humskoj,mnogo je providan i fore su mu za drugu ligu. ostale nesretnike necu ni da pominjem..

avatar
magister
Friday, 29.09.2017
00:31

uhhhh... tužno... dokle?

avatar
paok
Friday, 29.09.2017
00:17

Uvek sam branio Ilieva ali moram nesto reci za njegove bombe. Prvo vijao je Sumu 2 godine, mene taj igrac nije ubedio do sada da je igrac za Partizan. Dal igra na pogresnom mestu ili ne ali do sada nije nista pokazao. Kao profesionalac koji je toliko placen treba da dodje spreman a ne direktno sa mora pa na teren. I sta smo dobili od njega sem povrede, nista. Drugo, Ozegovic. Nije los ali nama je trebao bolji, to je moje misljenje. I trece trener, covek kao da je pao sa Marsa, ne zna gde se nalazi. Samo nesto menja, nije ni cudo sto ekipa ne igra kako treba, nisu poceli isti igraci dve utakmice za redom. To su po meni velike greske Ilieva. Voleo bih da gresim ali videcemo.

avatar
iskusna vezara
Friday, 29.09.2017
00:14

znate sta, kad se postavis kao cka, obicno tako i prodjes..

avatar
Nemanja K Xavi
Friday, 29.09.2017
00:07

Everton je najgori stranac koji je doso u srpski fudbal, cak se i barkos u zvezdi pokazo bolje

avatar
Straota
Thursday, 28.09.2017
23:53

Užas.Ne možemo da pobedimo nikog u našem pevenstvu, gubimo 2 gola prednosti od mrtvog Dinama Kijeva. Djukiću odlazi!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.09.2017
23:51

Ovde je samo krivica trenera, od dobijene utakmice doci do ovog rezultata je stvarno porazno. A meni je jos vise delovao porazno prazan stadion i eho Stojkovicevog glasa sto nas navodi na to da shvatimo koliko su losi postupci nekih navijaca zbog kojih ispasta ceo klub. Siguran sam da bi izvukli bar nereseno da je bilo onih 10tak hiljada navijaca. Misim da Partizan mora smenuti Djukica jer mi sve izgleda kao prosla sezona gde da nisu doveli Nikolica bilo bi naopako. Ali ipak, oduvek sam govorio da dok Zvezda ne zaigra u Evropi, nece biti ni rezultata. Jednostvno ima neki evropski smek

avatar
brekbaCh1
Thursday, 28.09.2017
23:44

Sramota. Djukicu odlazi !

avatar
Sasa1969
Thursday, 28.09.2017
23:41

Imamo smesnu ekipu i prevaru od trenera, ako ima iole morala i obraz otici ce sam, ne zna se koja je linija tima gora, nemamo karakter, cvrstinu, mentalno smo u autu, a on veliki trener gleda, uziva, ne vidi sta valja a sta ne valja, kaze veruje u ekipu, vidi se.. Sacekaj ti treneru nedelju, pa ako nas Čuka dobije a ti polako kreni, povedi sa sobom i ponekog igrača, jer ovo sto ti radis ne liči na fudbal.. Za tebe je Nikolić dasa..

avatar
Маркус19
Thursday, 28.09.2017
23:40

Пластиканери хахахахахахха

avatar
Raky_b
Thursday, 28.09.2017
23:30

Nisu oni u drugom poluvremenu napali, nego su nasi amateri poceli praviti glupave faulove u zoni suta...svima otkaz.nOdma sad.nDjukuc nije kriv...nema koga da stavi u odbranu.

avatar
FpmChess
Thursday, 28.09.2017
23:30

Đukicu ostavka!!!

avatar
PLAYBOY
Thursday, 28.09.2017
23:24

Djukic direktan krivac, dok on ne ode nama svanuti nece...ej njemu miletic igra standardnog beka

avatar
stevan_vasic90
Friday, 29.09.2017
02:26

PLAYBOY@ Govoris kao da je Djukic dosao pre 10 godina, a da ste pre njega konstantno igrali u Ligi sampiona, pa pa je onda on dosao i unazadio vas. 🙄🤔

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 30.09.2017
02:43

AlexPFC@ Ne, zato jer ne navijam za Zvezdu. A ni za Partizan. Zapravo, ja sam ti cudan tip na ovom portalu- nisam navijac. Ne simpatisem niti jedan klub. A i da jesam, ne vidim sta bi meni i klubu za koji bih navijao pomoglo to sto govorim negativno o rivalskom klubu? 🙄🙄🙄

avatar
AlexPFC
Friday, 29.09.2017
17:05

Kako ti samo pade na pamet 10 godina? :) Ima li to veze sa zvezdinom Evro apstinencijom?

avatar
Dragan Petrov
Thursday, 28.09.2017
23:23

Nista se nemoze sa ovom slabom odbranom !

avatar
Ghost Rider
Thursday, 28.09.2017
23:17

Невјероватан и несхватљив пад у игри.

avatar
Doktor Trax
Thursday, 28.09.2017
23:17

to mogu samo Srbi

avatar
AlexPFC
Thursday, 28.09.2017
23:16

Tražio si Ivice Ožegovića, gledaj ga sada! To je jedna od onih bombi koja ti eksplodira u ruci. Glupo je sada komentarisati bilo šta ali ovakav meč se ne gubi. Ako se ipak nađe način i izgubi ovako nešto, onda je neophodno da lete 'glave'. Fudbalera ili trenera ali više ništa ne sme da ostane ISTO!

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 28.09.2017
23:15

Nek nas peckaju navijaci zvzede. Slobodno ne ljutim se. To zasluzujemo

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.09.2017
23:54
avatar
Joker777
Thursday, 28.09.2017
23:54

Nismo ni mi nista bolji. imali smo srece :D Realno.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 28.09.2017
23:15

Bio je ofsajd strelca kod/pre treceg gola, ali nismo ni zasluzili da pobedimo, a da li smo sad bas zasluzili i da izgubimo, nisam vise pametan da ocenim...

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 30.09.2017
13:30

U dva kola ste iz 3 sanse i jedne polusanse dali 3 gola, a Stojkovic je skinuo jedno 4 sigurna. Bod je i vise nego zadovoljavajuc bilans...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 30.09.2017
13:44

A i Everton i broj 51 su imali sansu prekjuce, ovaj drugi vise sut koji je zapravo bio odbitak od odrambenog sto je iznenadilo golmana nego neku kolosalnu sansu, ali, opet, zamalo da udje.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 30.09.2017
13:43

Tavamba i Solomon u prvoj utakmici i zamalo autogol u drugoj za 3:0 (hajde, to i ne moras da racunas) plus tri data gola? Mrzi me da trazim i da ponovo gledam izvestaj sa prve utakmice, ali barem za jednu sansu si pogresio.

avatar
Nix96
Thursday, 28.09.2017
23:12

Ne znam sta mi je gore, to sto sam se konacno ponadao da ce konacno nas Partizan da bude pravi u neku ruku solidan evropski klub, klub koji ce da prodje tu cuvenu grupnu fazu, klub koji ce konacno da obraduje armiju svojih navijaca... Ili to sto se nadam da sa ovom odbranom mozemo da sacuvamo mrezu u jednoj jedinoj evropskoj utakmici, a da nije Buducnost, Videoton ili neki klub tog ranga. Partizane volim te najvise na svetu, i uvek cu da te volim, ali Partizane, ti nemas snage, Partizane, ti nemas zelju, Partizane ti nemas srce... Kako neko ne moze ovom Djukicu da objasni da se ne moze igrati sa Tawambom celu utakmicu, covek jednostavno nema snage, do poluvremena izgura i posle se vuce kao mrtva krava... Druga stvar necu da glumim selektora imam prava na svoje misljenje, barem to mislim, Djukicu da nam nije Stojketa primili bismo 6 komada, Ostojic je igrac za nasu pasnjak ligu, i nista vise, Miletic los u odbrani, ne ume da centrira... Kakve glupe greske, kakvi glupi faulovi, kako glup gubitak bodova.... A znaci ce nam mnogo, videcete, bas bar taj jedan bod, ne igra se tako u Evropi.... Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas ... :) P.S. VOLIM PARTIZAN.

avatar
kizito
Friday, 29.09.2017
05:34

Odgovaram ti kao Zvezdin navijac.Najveci krivac za ovo je Djukic.Da se razumemo,svestan sam da je Kijev na evropskom nivou mnogo ozbiljnija ekipa od Kelna,ali ipak na ovqj nacin prokockati 2:0 pa to je strasno.Jesu Kijevljani ozbiljan tim,ali daleko od evropskog krema.Zbog toga sve kritike iskljucivo idu Djukica.Obozavao sam ga igraca,ali ocigledno on nije trener za Partizan,niti za jedan nas klub.I opet da se vratim na Zvezdu.Milojevic tacno zna koliko vremena njegova ekipa moze da igra na vrhunskom nivou i shodno tome povlaci poteze.Sreca sledi duza pauza pa bi Partizan mogao da se stabilizuje i ipak prodje grupu,ali i to opet zavisi od Djukica.Drulovic je u Evropi najbolje gurao,ali upropasti ga ono sa Augzburgom.Mislim da je trebao da ostane trener i radi dalje u Partizanu.Pozdrav i puno srece u nastavku.Sledece 3 utakmice su presudne.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Friday, 29.09.2017
12:31

Kako je Drulovic najbolje gurao u Evropi kad je imao cak tri poraza u cetiri utakmice?

avatar
MilosNUSKNVP
Thursday, 28.09.2017
23:11

Nije bitan protivnik , ni rezultat , bitno je sto vasem brukanju nema kraja ! nMoze da prica ko sta hoce,ali situacija nije dobra , kako stvari stoje , nece ni ici na bolje , sto znaci da nesto treba menjati , dok ne bude prekasno !!!nMada za ono sto nas zanima (prolece u Evropi,titula) , msm da je vec kasno , a najgore od svega je sto se nista nece promeniti , evo Pantic i Iliev i dalje ubedjuju navijace da je sve ok , da ne treba da se ocajava , da ne treba da se brine !!!nDoziveli smo jedan od vecih ( i bolnijih ) poraza u istoriji!

avatar
Sasa1969
Thursday, 28.09.2017
23:11

Izbacite moj komentar..

avatar
Thursday, 28.09.2017
23:11

Неверовали или да ? Шта се десило у другом полувремену ко би знао. По мени част Стојковићу, Евертону и Тавамби, остали мала вајда !

avatar
Maksimus
Thursday, 28.09.2017
23:09

Klasika Partizana zadnjih 10 godina, gubi se dobijeno, primaju se glupi golovi...drugo poluvreme sramno, vuku se po terenu, Jankovic nece da se vraca, glumi zvezdu, Suma haotican kao i uvek, odbrana rupcaga..prvo poluvreme su Kijevljani opipavali teren, drugo su pokazali gde nam je mesto..

avatar
scott Bajic
Thursday, 28.09.2017
23:09

Menjajte Djukica

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 28.09.2017
23:08

Neverovatno...

avatar
FCPartizan1970
Thursday, 28.09.2017
23:08

Cekam dan i utakmicu u Evropi kada nas sudije nece unistiti. Cela ekipa ispod proseka sem Stojketa koji je doktor fudbala. Vulicevicu i Mileticu( beku) zahvaliti za sve do sada. Ostoja i Miletic( novi) veoma losi. Everton i Radin ne mogu igrati fudbal kad je i najmanji kontakt faul, dok je za nas drugaciji kriterijum. Sumu dokle vise cekati. Da li je u pitanju pozicija ili stil igre ne znam. Jankovic katastrofalne lopte i veoma rizicne pozadi. Tawamba drugi igrac u drugom poluvremenu. Ozegovic ispod ocekivanja, onaj gol je bio na tacni, a o penalu da ne pricamo. I ponavljam najbitnije sudije koje nas kradu u sred Beograda. UEFO stidi se

avatar
ZubA
Thursday, 28.09.2017
23:52

Ajde bre vecito kukate na te sudije. Hteli ste evropu i evropsko sudjenje, eto vam ga sad. Ovo sto ste izgubili dobijeno nek vas je sramota. I Miloje je bio u pravu sto je rekao ono za prodanu, da vam nema njega ovi bi vas sad nakantali sa 5-6 komada.

avatar
FCPartizan1970
Friday, 29.09.2017
22:04

Druze jesi li ti gledao tekmu. Stoji losa igra u drugom poluvremenu i kako ti kazes izgubili dobijeno, ali onakvo sudjenje nema ni u JSL. Priznajem da je Zvezda trenutno kvalitetniji tim, ali i oni su imali vise srece nego igre. Sportski pozdrav

avatar
Markо Đorđević
Friday, 29.09.2017
00:25

Sudija je kriv sto pola niste presli u drugom poluvremenu ?

avatar
Sasa1969
Thursday, 28.09.2017
23:08

Kakav nam je trener i ekipa takvi su i rezultati, pa nek se Pantić ponovo javi i komentarise kako se neki izjasnjavaju da nam je trener neznalica, a ja tvrdim, niti imamo ekipu, niti je trener prisutan, mentalno smo u autu, nemamo karakter, sve linije tima skripe, ako dodje i kiks protiv Čuke za vikend,trener mora ako smatra da je moralan podhitno da da ostavku, Skenderbau tamo necemo sigurno dobiti, izgubicemo, a on nek idebpo protivnika, nek prica mi smo Partizan i ostale trice i kučine, dok prica samo pleonazam se iz njega cuje, neznalica prava..

avatar
Jason
Thursday, 28.09.2017
23:07

Kakav glup potez Ozegovica i dalje ne verujem...Dzabe mu gol kad je ono napravio!A za utakmicu sta reci...Ako ne dobijemo albance oba puta nista od prolaska dalje.Mnogo glupo primamo golove da je to neverovatno!Nista idemo dalje

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 29.09.2017
00:04

Da dobijete albance i J.Bojs u Beogradu i idete dalje. Tako bi imali 7 bodova a nesto ne verujem da ce neko od ovih sakupiti toliko. (D.Kijev ne racunam) Mozda bi vam bio potreban jos jedan bod al mislim da prolazite kao drugi.

avatar
Jason
Friday, 29.09.2017
20:59

Nadam se druze, srecno i vama :D

avatar
scott Bajic
Thursday, 28.09.2017
23:07

Menjajte DJukica

avatar
lewa9
Thursday, 28.09.2017
23:06

Treba da ih bude sramota kako su igrali drugo poluvreme. Ako uopste znaju sta je sramota. A Djukic moze slobodno da se spakuje i da ode, ja ne mogu da verujem sta taj covek radi i ko njemu igra.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 28.09.2017
23:06

Ostoic i Nemanja levi bek Miletic su katastrofalni, sva tri gola primljena po levoj strani... Mogao bi Đukić malo da razmisli o tome da kada ti na jednoj strani duva promena da tu stranu skrpiš, na klupi sede Mitrovic i Antonov a ova dva drveta su igrala...

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 28.09.2017
23:06

Sta reci a ne zaplakati, ja ne znam je li Djukic ovim momcima ista rekao na poluvremenu ili ih je samo hvalio kako to obicno cini. Trebao im je neko objasniti da se igraju dva poluvremena. Nije mi zao sto smo izgubili jer objektivno Dinamo je bolja ekipa ali problem je u tome sto smo ih drzali bez sanse 55 minuta i onda smo ih jednom greskom vratili u utakmicu. Nasi igraci nakon prvog primljenog gola nisu ni na sta licili a trener nista ne mijenja iako je morao. Jednostavno trebao je neko nakon penala da im kaze ili momci izadjite jako na njih ili se branite jako a ne samo gledajte sta ljudi rade. Nema veze sto su izgubili opet ponavljam ali morali su pokazati vise drskosti i pozrtvovanosti. Nije bilo presudno ali i sudija je svirao par diskutabilnih prekrsaja pred kaznenim prostorom Partizana. Veceras je jedina satisfakcija rezultat iz Tirane a stvarno steta dobrog poluvremena koje nas je moglo pogurati ka drugom krugu.

avatar
Nix96
Thursday, 28.09.2017
23:06
avatar
Povratak kralja 57
Thursday, 28.09.2017
23:05

UEFA-ine sudije vide ruku Tavambe u lice protivnika za žuti karton, vide povlačenje Jankovića za žuti karton, a dodatni sudija iza gola stoji na par metara od mesta događaja i pravi se da ne vidi lakat Kraveca u rebra Stojkovića nakon što je uhvatio loptu za drugi žuti karton. Zatim vide sve one prekršaje Sume, Ostojića, Evertona i vide ruku Ožegovića, a ne vide sve prekršaje na svim odbrambenim igračima i napadačima Partizana u skokovima među kojima i nad Miletićem neposredno pre trećeg gola Dinama koji je priznat iako je Moraeš bio u minimalnom ofsajdu. Da komentarišem utakmicu nakon (nove) evropske krađe? Ne, nakon Zaglebje (D), Zaglebje (G), Olimpijakos (D), Olimpijakos (G), Videton (D), Jang Bojs (G) i Dinamo Kijev (D) - U E F A M A F I A !

avatar
ZubA
Thursday, 28.09.2017
23:56

hahahahahaha dobar si dobar :D

avatar
Akinjo
Friday, 29.09.2017
00:12

Kakav saljivdzija! Sudije krive? Buhahah

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.09.2017
23:05

Gde su ljubitelji Djukica sada ???? Kako je krenulo, pre ce Zvezda u nokaut fazu sto ima tezu grupu, nego Partizan

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 28.09.2017
23:04

Dobro je što je Skenderbeg otkinuo bod Jang Bojsima. Dinamo je ipak favorit za prvo mesto i najjača ekipa u grupi. Ostaje nam borba za drugo mesto u grupi. Sledi dvomeč gde moramo da uzmemo svih 6 bodova a onda da pobedimo Jang Bojs kod kuće. Momcima nemam šta da zamerim jer su se svi borili. Idemo dalje!

avatar
paok
Friday, 29.09.2017
00:07

Jesu bili dobri samo prvo poluvreme u nastavku vecina.

avatar
Toto Salvatore Riina
Friday, 29.09.2017
00:59

Ti pored ove igre tražiš svih 6 boda protiv Albanaca i 3 protiv Jang Bojsa. Od mene za pozitivu i realnost imaš aplauz :-)

avatar
dolf
Thursday, 28.09.2017
23:04

Eeee fudbale tajno... I sve u tri lepe...

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 28.09.2017
23:04

Sramota Srbije smo. DJUKICU odlazi

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 28.09.2017
23:04

Bravo za Ozegovica,definicija kako upropastiti sve.

avatar
Sixers forever
Thursday, 28.09.2017
23:04

D N O ... Uprava NAPOLJE!!!!

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 28.09.2017
23:04

Ozegovic i trener su direktni krivci za poraz.Trener umesto da pojaca odbranu i igra oprezno,ide na pobedu protiv ovako jakog protivnika.Neznanje,sta drugo

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.09.2017
23:03

Steta , vcrs je moglo da se odradi pola posla ya nokautt fazu , odbrana vam je ocajna

avatar
Dača
Friday, 29.09.2017
00:14

Trener nam je očajan a on je taj koji je birao igrače u odbrani.

avatar
Damian Lillard
Thursday, 28.09.2017
23:03

Iz 1 u 2 ,kao sve je to slucajnost ahahhahahahaha

avatar
Poznavalac
Thursday, 28.09.2017
23:02

Putuj jevropo,ocajni izgledamo ove sezone..igra nam se zasniva na bunarenju ka tawambi..izgubili smo zahvaljujuci ostojicu koji je direktan krivac za prva dva gola,jednom lis i neinteligentan CB..ozegovic i da je nije udario verovatno bi zavrsila u golu..veliko razočarenje su ovi rezultati,a najjgore od svega je sto nemamo igru,igrace i plan b..

avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 28.09.2017
23:02

2:0 je najopasniji rezultat 😂

avatar
Ivb PcDelovi
Thursday, 28.09.2017
23:01

32 god imam, od toga 24 pratim i navijam za Partizan. Ova dva poluvremena su paradigma tih 24 god - mi smo mali klub koji uspe da bljesne ponekad, a koji nikad nije znao niti imao srca da zavrsi posao do kraja.

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 29.09.2017
01:21

Ali zato ste komšije velikog kluba....

avatar
Ivb PcDelovi
Friday, 29.09.2017
15:38

Uz Dinamo, Partizan je jedini klub sa prostora bivse sfrj koji ima kakve takve naznake profesionalnog kluba. U evropskim okvirima mi smo malecni klub, dok zvezda nije nista... Da nije zainteresovana bila vlast da uguram gasprom, i time da narodu igara, zvezde danas ne bi ni bilo. Sa vojovinom isto...

avatar
SvetskiSampion
Friday, 29.09.2017
08:40

To je u genima

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 28.09.2017
23:01

Moze li mi iko moze objasniti zasto Partizan igra samo jedno poluvreme u poslednjih mesec, dva ?

avatar
Mads87
Friday, 29.09.2017
01:54

Evo ja cu ti prijatelju objasniti najprostije.Fizicka sprema ravna ne 0 nego neznam moze li u - da ide.45 minuta je plafon za vise od pola tima.A malo se i djukic gubi mada njega ne krivim.Onaj mali Djole Jovanovic je za ozegovica Mauro Icardi

avatar
stevan_vasic90
Friday, 29.09.2017
03:43

U poslednjih.... deceniju, dve.

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.09.2017
23:00

Velika steta. Ipak neko rece - neko ima Stojkovica, a neko 3 stative, a ka cu reci - neko ima 3 stative, a neko 3 gola u mrezi. Odbrana Partizana, narocito Miletic OCAJNaA

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 29.09.2017
01:23

To mu dođe na isto,i oni što su primili tri komada i oni što su pogodili tri stative uzeše isto bodova...

avatar
GavroGolubovic
Thursday, 28.09.2017
22:59

Miletici miletici...

avatar
Zlato
Thursday, 28.09.2017
22:59

Partizanova odbrana je ove sezone je kao nasa od prosle sezone,ako suma vrijedi 2 miliona onda Kanga vrijedi makar 8 miliona

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 29.09.2017
00:02

Suma se jos nije uklopio, a kace? Neznamo.

avatar
Toto Salvatore Riina
Friday, 29.09.2017
01:01

Ja sam rekao da je ta njihova bomba samo ona dimna i ništa više. I to sam rekao još kad je došao, ali ne vredi.... Nema veze, vreme će pokazati da sam bio u pravu.