Od pehara se ne živi - Još tužbi protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dok se navijači Crvene zvezde nadaju da će uprava kluba iz Ljutice Bogdana nekako uspeti da se izbori za evropsku licencu ovog proleća, crveno-belima su stigle nove loše vesti...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ovoga puta, ''tabak su presavili'' trener prošlogodišnje šampionske generacije crveno-belih Slaviša Stojanović i drugi strelac Crvene zvezde u toj ekipi, Nigerijac Abiola Dauda.

I jednog i drugog je izdalo strljenje posle brojnih neispunjenih obećanja sa Marakane, pa su odlučili da pravdu potraže na sudu.

Kad je u pitanju trener Stojanović, ''Novosti'' prenose da on od svog bivšeg kluba potražuje 100.000 evra, a pošto je izgubio nadu da će mu to, nepunih godinu dana posle odlaska sa Marakane, biti isplaćeno, obratio se Arbitražnom sudu FSS, koji će o ovome odlučivati u narednom periodu.

Veru u ljude koji sada vode Zvezdu izgubio je i Abiola Dauda, koji je iz Zvezde prošlog leta otišao u holendski Vitese.

On je Zvezdu tužio organima FIFA, ali je i pored toga nedavno posetio svoje bivše klupske drugove. Međutim, sa čelnicima aktuelnog šampiona Srbije nije nipošto želeo da se vidi.

''Zatekao sam samo Lazovića, mog dobrog prijatelja, i ljude iz stručnog štaba. Divno je bilo videti sve njih opet, proći tunelom do 'rupe' i prisetiti se svih lepih trenutaka. To se ne zaboravlja... A njih iz uprave ne želim da vidim, bolna su tema'', poručio je Dauda u izjavi ''Novostima''.

On podseća da je prema Zvezdi bio maksimalno korektan, da je zbog dugovanja koje je klub imao prema njemu mogao da napusti klub bez obeštećenja, ali je želeo da sačeka i pomogne crveno-belima da od njegovog transfera nešto i zarade. Ali, ni to nije pomoglo...

''Mislio sam da će zbog svega toga ispoštovati rokove, ali su se oni pravili Englezi. Čekao sam, zvao ih, nisu mi odgovarali na pozive. Vreme je prolazilo i nisam više imao izbora - tužio sam ih FIFA, jer mi se smučilo da čekam i slušam lažna obećanja''
, jasan je Dauda, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke