Ocene - Janković je POJAČANJE, ko je podbacio?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.07.2016.
22:37
Izvor: Sportske.net

Sumiramo utiske nakon utakmice Partizana, evo ko je po našem mišljenju bio najbolji igrač Partizana večeras.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Partizan danas nije uspeo da salvada Zaglebje, odigrali su bez golova iako su bili daleko bolji rival i iako su uspeli da dva puta zatresu prečku golmana gostiju.

Ostaje nada da će u revanšu Partizan prikazati istu igru, ali uz dosta bolju realizaciju.

Vreme je da sumiramo utiske nakon ovog meča, naročito što se tiče igrača Partizana.

Evo ocena za svakog igrača pojedinačno, uz obrazloženje.

Bojan Šaranov - Nije imao danas posla, ostaće neocenjen.

Miroslav Vulićević 7
- Pokazao je da je Ivan Tomić dao njemu poverenje umesto Bandalovskom potpuno zasluženo. Imao je par prodora po desnoj strani, nakon njegovog centaršuta Bogosavac je pogodio prečku.

Sedrik Gogua 6,5
- Bio je solidan, ali nije imao toliko posla. Takođe, mogao je da bude tragičar pošto je direktan krivac za onu situaciju 1 na 1 što su imali gosti.

Nikola Milenković 6,5 - Momak je dobio šansu od Ivana Tomića, iskoristio ju je, ali vidi se da i dalje ima dosta toga da uči. Dobio je nekoliko vazdušnih duela sa protivnikom, imao je i jedan izgubljeni kada su gosti imali jednu od tri prilike.

Miroslav Bogosavac 7 - Sasvim solidan, imao je veliki posao i u napadu, često učestvovao u akcijama, umalo nije postigao i gol. Tada je jedva ostao na nogama i šutirao, ali nije imao sreću pošto je pogodio prečku. Uglavnom, vrlo opasan po gol gostiju.

Everton 8 - Odličan danas, prekinuo je nekoliko akcija gostiju, bilo ga je svuda po terenu, imao je i jedan udarac ka golu. U odličnoj je formi od samog starta.

Darko Brašanac 6,5 - Može on to mnogo bolje. Dobar je bio u defanzivi i zaustavljanju napada gostiju, ali znamo svi vrlo dobro da može mnogo bolje u ofanzivi.

Marko Janković 8,5 - Rekli bismo na osnovu prve utakmice, najveće pojačanje Partizana ovog leta. Janković je pokazao da je izuzetan tehničar, mogao je da dobije i najvišu ocenu da je uspeo da savlada golmana gostiju nakon asistencije Radovića u drugom poluvremenu. Ipak, to je najslabiji njegov trenutak danas. Pored toga, imao je par veoma opasnih lopti, nakon jedne Mihajlović nije iskoristio dobru priliku.

Miroslav Radović 7.5 - Bio je sasvim solidan, i on će predstavljati pojačanje za Partizan. Veoma agilan na sredini terena, često se vraćao i na svoju polovinu. Imao je taj pas prema Jankoviću, dva šuta u prvom poluvremenu, ali gola nije bilo.

Nemanja Mihajlović 7 - Konstantno opasan, ali još uvek to nije onaj pravi Mihajlović od prošle sezone. Imao je sjajan šut u prvom poluvremenu koji je protivnički igrač skrenuo ka korneru, pre toga još jedan koji je golman odbranio, u drugom poluvremenu sjajno je proigrao Đurđića koji nije uspeo da postigne gol sa nekoliko metara. Nekoliko stvorenih prilika za saigrače, ali znamo da može bolje.

Nikola Đurđić 6 - Po nama, najviše je danas podbacio. Vraćao se često nazad, ali je u napadu imao dve dobre prilike koje napadač njegovog kalibra mora da iskoristi.

Valeri Božinov 6 - Ušao u drugom delu drugog poluvremena, ali nije pokazao ništa konkretno. Imao jednu priliku, ali je isuviše sporo reagovao.

Alen Stevanović i Saša Marjanović nisu imali dovoljno vremena da pokažu svoje vrednosti pošto su ušli pred kraj meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

42 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Friday, 15.07.2016
21:38

Saranov -, Vulicevic 6, Bogosavac 6,5 Gogua 7,Milenkovic 7, Everton 7,5nBrasanac 6, Jankovic 7, Radovic 6,5 Djurdjic 6, Mihajlovic 6,5

avatar
Vukk
Friday, 15.07.2016
18:19

Odakle vam pravo da posle jedne tekme kazete da Djurdjic i Radovic nisu ni za klupu... Radovic je izabran za najboljeg stranca u istoriji Legije, a Djurdjica samo kad pogledas vidis da je dominantan, u ovoj tekmi ga nije htelo. A Leonardo da igra u revansu od pocetka, to bi tek bila greska. Covek jos treba da se uigra jer nije u takmicarskom pogonu a i tek je dosao...

avatar
Dragan Petrov
Friday, 15.07.2016
12:54

Dobro je da nismo primili gol, a sad u Poljsku moramo pobediti ili igrati nereseno sa golovima !

avatar
Anderton
Friday, 15.07.2016
11:31

Janković i Bogosavac odlični, Neca i Everton solidni, ostali moraju mnogo bolji, inače ovaj Čotra me toliko iznervirao da nemam reči...

avatar
Marko Simonovic
Friday, 15.07.2016
09:47

Ivan Tomic ocena 0,imas igraca vise na terenu,igras sa jednim spicem i dva zadnja vezna,Jankovic najbolje ocenjen izlazi i umesto njega Alen koji do sad u Partizanu nije imao vecu ocenu od 6,dve kardinalne greske po meni su sto umesto Brasanca nije odmah usao napadac,i sto Mihajlovic nije ranije izaso a umesto njega neki poluspic,ili u krajnjem slucaju Sale Ilic,a Radovic i Jankovic po bokovima.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 15.07.2016
09:01

Samo je trebao da gurne Vlahovica umesto Bozinova, bar da parira odbrani visinom, ako nista drugo

avatar
Friday, 15.07.2016
12:07

Nije mogao jer mu nije bio ni na klupi, a zasto nije bio ni tamo, to je pitanje...

avatar
chaki
Friday, 15.07.2016
08:42

Kako bratski klub nije nama ponudio ovog Jankovica,decko kida...

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 15.07.2016
12:18

Zato što to rade skauti kluba, a ne tamo neki stranci.

avatar
Anderton
Friday, 15.07.2016
16:42

Janković je Partizanov igrač, Rašović ga oterao pre 3 godine zbog nekih menadžerskih igrica

avatar
Kung Lao
Friday, 15.07.2016
00:36

Pod hitno Radovića na klupu, čovjek ne zna kud udara.. Leonardo što prije na teren! Gogua totalno nesiguran, ne znam šta se dešava sa čovjekom.

avatar
brekbaCh
Friday, 15.07.2016
00:16

Ovog Djurdjica smo mi cekali ? Majko moja pa ovo vece drvo od Bozinova.. covek ne zna gde se nalazi.

avatar
Savoa
Friday, 15.07.2016
00:08

Ne lupajte, Gogua odlican. Dobru su svi.

avatar
Friday, 15.07.2016
00:08

Dal je realno da Bozinov dobija sansu? Covek je prespor,osecaj za prostor i kretanje o,dajte bar nekog klinca iz skole neka bar igra on.Onaj Vlahovic ili ne znam..Uzas,kada vidim nagojenog Bugarina smuci mi se !

avatar
marecareee
Thursday, 14.07.2016
23:55

Ma desetke svima za nula nula 😂😂😂😂

avatar
Scarface
Friday, 15.07.2016
01:08

posto vec nisi gledao utakmicu bolje idi da jedes ladan burek.

avatar
marecareee
Monday, 18.07.2016
13:44

Sad kad vas izbaci klub cije ime ni ne umem da izgovorim, ladan burek cu zaliti pivom ;-)

avatar
Milan Djukic Djuka
Friday, 15.07.2016
20:27

svaka cast. potop! svima!

avatar
detektiv koknikol
Thursday, 14.07.2016
23:45

Navijam za partizan,i dobra je utakmica bila,slazem se da je jankovic veliko pojacanje,tomic mora da se dozove pameti,trebao je odmah posle crvenog kartona da ubaci jos jednog klasicnog spica. Jedino sto zameram na vecerasnjoj igri je sto su se dosta gurali na terenu u prvom poluvremenu,mnogo puta su se na 6,7m nasli jankovic,radovic,vulicevic i djurdjic,tako isto i na drugoj strani terena,eto to bi bila jedina zamerka sto se igre tice. Verujem u prolaz i sutra na zrebu nek nam je sa srecom. Pozdrav i napred PFC.

avatar
Nemanja wfk CoNe
Thursday, 14.07.2016
23:20

Parizan je danas odigrao odlicno,moglo se videti lep i kvalitetan fudbal !!nEkipa je kvalitetna i verujem da cemo uci LE,da nas je sreca malo pogledala kao sto nije,dali bi im barem 2 gola...Necu ispasti da ponizavam Zaglebje ali daleko smo kvalitetniji od njih,za celu utakmicu su presli 2 puta preko centra...Ako samo malo budemo imali srece,dacemo im 3 komada u Poljskoj... Mozda vam se ovo nece svideti ali Bozinov definitinvo ne zasluzuje da znoji dres Partizana...Ja sam bolji napadac od njega i pokretljiviji,PRODAJ TE GA molim vas!

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 14.07.2016
23:13

Šaranov neocenjen. Vulićević je fizički pao poslednjih 15-ak min pa je zapostavio defanzivu i izgubio poziciju na terenu. Gogua doktorski samo mju treba zabraniti da iznosi loptu kad ispred sebe ima malo prostora jer je dugonog i obično gubi lopte u raskoraku-to je moglo skupo da nas košta večeras. Milenković vrlo-dobar za svoje godine, dva puta je loše intervenisao u 1p, nogom kad su imali šut sa 20-ak m i glavom kada je pogodio igrača ispred sebe pa se lopta odbila ka našem golu. Bogosavac je odlično odigrao, nedostajao je gol umesto prečke, mnogi ga napadaju, a ne vide kako on 1 na 1 i 2 na 2 (dupli pas) pravi višak i koliko stvara probleme protivniku. Nije imao nijednu grešku u odbrani. Everton je apsolutno nezasluženo dobio žuti, a da nije možda bi ušao još agresivnije i pokupio još par lopti inače ga je Iliev malo nahvalio koliko je on zaista dobar igrač. Brašanac odličan u defanzivi, u ofanzivi ga je malo bilo ali s obzirom s koliko smo igrača napadali i koliko šansi imali to mu se ni ne može zameriti posebno. Jankovića prosto ne mogu da hvate po terenu, takođe je nedostajao gol, trebao je još jedan korak da napravi i desnom odnese loptu u levu stranu i onda bi mogao u gol da uđe s loptom. Radović mnogo bolje nego na pripremama, imao je dve odlične šanse glavom i morao je iz one druge (odbitak) da postigne gol. Mihajloviću jedino može da se zameri što je šutirao slabijim intenzitetom, loš prijem u prvoj šansi mada je i bila nešto jača lopta Gogue i isto kao i Vulićević, zapostavljena defanziva u poslednjih 20-ak minuta, mislim da je Stevanović trebao da uđe umesto Mihajlovića, a ne umesto Jankovića. Đurđić je sa par poteza pokazao mnogo, a ipak su izostale prave reakcije dok šansi, loš volej levom iz šesnaesrca i glavom samo u prečku. Nekoliko puta je pokušao da proigra iako je imao prostora da sam završi napad, mora da bude drčniji i da sam završava napade. Tehnički imamo veoma, veoma jak tim, odličan vezni red i to bez Leonarda, odbranu koja zna da igra, trenera koji je napravio odličnu igru ali nam nedostaje golgeter, to je upravo ono što većina navijača potencira, pravi špic i to je večeras prevagnulo da ne napunimo ove.

avatar
Milos 1996
Friday, 15.07.2016
00:12

Po tvojim ocenama igraci su u rangu sa Barsinim i Realovim! Sa tobom samo smeh ;)

avatar
Dr Ivica Iliev
Thursday, 14.07.2016
23:10

Polako sa tim ko je pojacanje,a ko nije,ovo je tek prva utakmica.

avatar
Dragan Stjepanovic
Thursday, 14.07.2016
22:57

Prosto jedan od onih dana kada ne ide u gol. Morali smo danas rjesiti prolaz dalje jer nam se sve otvorilo ali sta je tu je. Optimista sam iako nas cega jako teska utakmica. Mislim da je Partizan bolji tim. Tomicu bi zamjerio lose izmjene. Ima graca vise a ne smije sa dva spica, uvodi Alena Stevanovica koji je ocajan, takodje Bozinov opet ulazi a ne Vlahovic. Kad su u pitanju izmjene ne vodi se ambicijom nego strah uvijek sputa. Idemo dalje siguran sam.

avatar
Thursday, 14.07.2016
23:04

Verovatno to znas, ali Vlahovic nije bio ni na klupi. Nije Tomic prvi takav, ali sad cak mogu i da ga razumem, to se odnosi i na izbor igraca i na izmene...

avatar
Friday, 15.07.2016
08:31

Dobar ti je nadimak Bonaventura, nemoj da me pitas odakle znam za to:-D

avatar
Dragan Stjepanovic
Friday, 15.07.2016
01:27

uh, nisam primjetio stvarno, van svake pameti jbt

avatar
Thursday, 14.07.2016
22:53

Vule je u najmanju ruku zasluzio 7.25 ako ne i svih 7.5, da ne idem dalje:-D

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 14.07.2016
23:25

Svi su zaslužili bar ocenu više, da smo dali jedan gol svi bi dobili između 8 i 9, stvarno smo odigrali dobro. Ja sam posle ove utakmice još više uveren da ćemo ih proći čak i pored neočekivanog rezultate. Ne može dva puta zaredom da nam se desi da promašimo sve šanse.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 15.07.2016
15:16

Možeš li mi ti objasniti zašto ni reprezentacija, ni jedan naš klub ne zna da izvodi kornere ? Ja odkad pratim sve naše, se ne mogu setiti kako možemo samo mi na PLANETI da izvodimo tako loše kornere, pa 90% šuteva iz kornera treba da bude dobra lopta, a kod nas baš obrnuto, možda 1 korner po utakmici da odradimo kako treba.

avatar
Friday, 15.07.2016
07:42

Slazem se, ali to mi je zapalo za oko jer je prvi igrac koji ima ocenu:-D Zaista nisam ni citao dalje...

avatar
paok
Thursday, 14.07.2016
22:48

Po meni su losi bili Mihajlovic ali i on moze da odigra lose. Radovic me razocarao posebno a o Bogosavcu da ne govorim. Covek je slabasan, lagano ga otresu. Publika isto losa, bio sam na utakmici pa video. Poljaci su bolje navijali kada su usli na stadion.

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 14.07.2016
23:25

Da nisi ti promasio stadion i gledao neku drugu utakmicu?

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 14.07.2016
23:42

Aj sve ali Bogosavac ...zast

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 14.07.2016
22:43

Podbacio Tomić! Promašio profesiju!

avatar
odjava
Thursday, 14.07.2016
23:36

u pravu si nek se vrati u teleoptik , pionire pa polako napred

avatar
Dr Ivica Iliev
Thursday, 14.07.2016
23:46

Slazem se!Nama treba trener kao Simeone u Atletiku,covek koji ce biti jos jedan igrac vise na terenu,e kada njega dobijemo,onda mozemo daleko dogurati.