Očekivano - OFK Beograd traži novog trenera

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.04.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle slabih rezultata na startu prolećne sezone, uprava OFK Beograda odlučila da posegne za dobro poznatom metodom - smenom trenera.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle pet odigranih kola u prolećnom delu sezone u Prvoj ligi Srbije, ''Romantičari'' su ostvarili samo jednu pobedu, što je daleko ispod očekivanja, s obzirom da je zimus ova ekipa dobila i nekoliko pojačanja iz Crvene zvezde.

Na tu temu smo opširije pisali juče, OFK je i dalje ''zakucan'' za dno tabele, sa sve manjim šansama za opstanak u drugom rangu takmičenja u Srbiji.

A onda je stigla informacija, koja je bila i očekivana posle ubedljivog poraza OFK Beograda od Inđje u prošlom kolu (3:1) - uprava kluba odlučila je da se zahvali na saradnji treneru Ljubiši Stamenkoviću, prenosi ''Žurnal''.

Tu informaciju je za pomenuti list potvrdio i sportski direktor OFK Beograda Božidar Milenković.

On je naglasio da je svima u klubu veoma žao zbog ovakvog epiloga, posebno je istakao velike ljudske i stručne kvalitete trenera Stamenkovića, ali...

''Ugovor smo sporazumno raskinuli, što je bitnije: razišli prijateljski. Šteta... Srešćemo se opet, zdravlja Bože'', poručio je Milenković i otkrio da će do izbora novog trenera ekipu voditi dosadašnji Stamenkovićevi pomoćnici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Wednesday, 05.04.2017
11:40

To što se dešava sa OFK je prava bruka i sramota. Da bi mogao da očekuješ rezultate, potrebno je da ispuniš najosnovnije preduslove poput plata, pristojnih uslova i sl. Malo je trenera stvaralaca i mangupa poput Piskavca, pa je ovaj rastanak samo na štetu OFK. Samo, meni ovde miriše da je propast upravo ono čemu se teži zbog atraktivne lokacije i ogromnih dugovanja.