Očekivali ste iznenađenja na Advokatovom spisku?

Autor: Beta Beta
petak 29.08.2014.
12:08
Izvor: Beta

Ako smo i očekivali da će novi selektor odmah da posegne za većim promenama na spisku reprezentativaca, prevarili smo se.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat objavio je danas spisak igrača za prijateljsku utamkicu sa Francuskom 7. septembra u Beogradu.

Kao i njegovi prethodnici, Advokat je odabrao fudbalere koji su bili nosioci igre reprezentacije u prethodnom periodu. Jedno iznenađenje, ako se tako može nazvati, je Stefan Mitrović, koji je usled izostanka Biševca i Subotića zadržao mesto u reprezentaciji, nakon debija ove kalendarske godine.

Ono što je svakako pozitivna promena jeste povratak Zdravka Kuzmanovića, koji je dobio poziv nakon dužeg vremena ponovo u nacionalnom timu.

Na Advokatovom spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković i Željko Brkić.

Odbrana: Dušan Basta, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić i Stefan Mitrović.

Vezni red: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Dušan Tadić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Zoran Tošić.

Napad: Filip Đorđević i Aleksandar Mitrović.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za utorak, 2. septembar oko podneva u Staroj Pazović.

Meč sa Franucskom igraće se na stadionu Partizana od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke