OBRT - Rusi 'otimaju' Vuleta?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.01.2016.
19:08
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor FK Crvena zvezda nagovestio je da će Vukašin Jovanović napustiti klub ove zime, s tim što Bordo više nije usamljen u trci za talentovanog štopera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Govoreći za "Sportnetwork" u Sloveniji Zvezdan Terzić je izjavio da će Crvena zvezda prihodovati 15 miliona evra u tekućoj sezoni ukoliko do kraja prelaznog roka Vukašin Jovanović bude prodat Bordou.

Francuski klub još uvek čeka da Zvezda angažuje štopera kako bi transfer Vukašina Jovanovića bio kompletiran, ali stvari više nisu tako jednostavne.

Pored toga što crveno-beli još uvek ne uspevaju da nađu adekvatno pojačanje u zadnjoj liniji, u trku za Vukašina Jovanovića uključili su se klubovi koji ga prate već neko vreme.

Moskovski Spartak i Zenit iz Sankt Petersburga mogli bi da pomrse račune Bordou, a čini se da bi u čitavoj priči najviše mogla da profitira Crvena zvezda.

Vicešampion Srbije na stolu ima ponudu tešku 2.4 miliona evra, a ukoliko Rusi ponude više od "Žirondinaca" jasno je na koju bi stranu mogao da krene Vukašin Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
perinho 777
Thursday, 28.01.2016
15:17

Ne znam sto bismo ga sad prodaju,imaju pare za licencu i za plate,zar nije bolje da udjemo u LS pa onda da ode,tada bi vredeo mnogo vise,a i Zvezda bi zaradila od LS,a svakako bi on mogao dosta tu da doprinese da se plasiramo. Sad im se usladila prodaja,milioni,ali treba biti pribran i cekati malo,cemu zurba bre?

avatar
jv
Thursday, 28.01.2016
10:24

Rusija je odlicna varijanta, tamo bi bio starter. 3M+20%

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.01.2016
22:23

Svi se otimaju za Zvezdine igrace.

avatar
Major Lazer
Wednesday, 27.01.2016
21:46

Ma u kakvu Rusiju da mu se useru u karijeru... Najbolje mu je da ostane jos 2 sezone, da bude afirmisan igrac, pa onda transfer, naravno ukoliko cijena bude prihvatljiva.

avatar
Јанковић Љубомир
Wednesday, 27.01.2016
21:23

Pa decko produzio ugovor sa crvenom zvezdom znaci da vredi mnogo vise. A njemu je bolje da ide negde da se kali, a ne da mu ovde talibani lome noge.

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 27.01.2016
21:20

Mislim da je ovo malo, da Vule vredi vise. Pustiti ga samo u slucaju vrhunske ponude. Ako Bog da, ako udjemo u LS ili LE, vredece duplo vise.