Obrt - Propao Babićev transfer u Sampdoriju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.09.2014.
23:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dok su tokom dana mnogi očekivali potvrdu transfera mladog defanzivca Vojvodine u Mihajlovićevu Sampdoriju, od svega toga neće biti ništa.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Podsetimo, talentovani štoper Vojvodine i omladinski reprezentativac naše zemlje Srđan Babić nije proteklog vikenda putovao sa ekipom na gostovanje Jagodini, jer je posle ozbiljnog interesovanja Sampdorije, on iznenada otputovao u Đenovu, kako bi potpisao ugovor sa ekipom Siniše Mihajlovića.

Italijanski mediji su pominjali cifru od oko 1.5 miliona evra, koliko bi bila orijentaciona visina transfera i činilo se da će danas, do kraja prelaznog roka, sve biti i potvrđeno i Babić promovisan u italijanskom klubu.

Ali...

Takom dana nije bilo nikakvih potvrda da je posao okončan, da bi se večeras konačno oglasio sam fudbaler i u izjavi ''Novostima'' potvrdio da je transfer - propao!

''Ne znam gde je zapelo, ali nije do mene... Vraćam se u Vojvodinu'', potvrdio je mladi fudbaler, koji je na pregovorima bio sa svojim menadžerom, inače donedavnim prvim čovekom Vojvodine Zoranom Pavlovićem.

U međuvremenu, Sampdorija je potvrdila da je, za razliku od Babića, postigla dogovor sa crnogorskim talentovanim fudbalerom Lukom Đorđevićem, koji stiže iz ruskog Zenita.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke