Obrt - "Odbegli" Parker došao na trening!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.04.2015.
19:58
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Antigve i Barbude Džošua Parker napravio je pravu pometnju u Crvenoj zvezdi svojim "misterioznim nestankom" ali je na isti način iznenadio stručni štab dolaskom na poslednji trening pred duel sa Voždovcem.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Džošua Parker naprasno se pojavio na poslednjem treningu pred duel sa Voždovcem i na taj način dodatno uzburkao strasti u Ljutice Bogdana 1a.

Reprezentativac Antigve i Barbude "misteriozno je nestao" u četvrtak nakon što mu klub nije dozvolio da otputuje u London na sahranu svoje bake.

Kako se nije pojavio na treningu niti je bilo koga obavestio o eventualnom odlasku iz zemlje, trener Nenad Lalatović je u petak izjavio da Parker neće biti u sastavu za duel sa Voždovcem koji je na programu u subotu popodne.

Obrt se dogodio u petak popodne nakon što se na poslednjem treningu pred sutrašnji meč glavom i bradom pojavio odbegli Parker!

Beogradski mediji prenose da se Džošua Parker pojavio na "Marakani" i da je objasnio kako nije napuštao Beograd iako se verovalo da je otputovao u London.

Da li će ovakav gest napadača Crvene zvezde značiti povratak u prvi tim ostaje da se vidi, ali je jasno da se Nenad Lalatović nalazi na ozbiljnom ispitu jer će u subotu staviti svoj i kredibilitet kluba na kocku bude li Parker istrčao na teren od prvog minuta.

Podsećamo da je Nenad Lalatović tokom dana izjavio da je Parker sam sebe precrtao sa spiska za duel sa "Zmajevima" i da je zbog njegovog postupka promenjena koncepcija koju je trener crveno-belih imao za gostovanje na Vračaru.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke