Obrt - Bosančić stiže u Beograd na potpis sa Zvezdom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.07.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net

Želja čelnika Crvene zvezde i Miloša Bosančića da u tekućem prelaznom roku dođe do saradnje dve strane na kraju će ipak biti ostvarena pošto je vezista raskinuo ugovor sa Gjongnamom i zaputio se u Beograd.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Priča o transferu Miloša Bosančića u Crvenu zvezdu činila se gotovom nakon tvrdnji dve strane da postoje problemi sa klubom čiji je vezni fudbaler član i zbog kojeg nije moguće ostvariti saradnju.

Na šest meseci pre isteka ugovora Gjongnam je navodno napravio problem Bosančiću zbog čega su mu vrata "Marakane" ostala zatvorena ali se dogodio obrt koji je promenio stvari u korenu.

"Blic" prenosi da je Bosančić danas uspeo da raskine ugovor sa južnokorejskim klubom i da je već spakovao kofere i zaputio se u Beograd gde ga očekuju završni pregovori oko dogovora sa Crvenom zvezdom.

Bivši prvotimac Partizana, Čukaričkog i OFK Beograda ne krije da Zvezdu nosi u srcu i da novac nije problem da bi došlo do dogovora sa crveno-belima ali je izgleda po sredi nešto drugo.

Baš kao i u slučaju Stefana Babovića i ovde bi navijači Crvene zvezde mogli da imaju bitnu ulogu jer se veruje da je deo "Severa" skeptičan kada je u pitanju ovaj transfer.

Ostaje naravno da vidimo hoće li se na putu realizacije Bosančićevog transfera u Zvezdu naći još koja prepreka ali se sada ponovo čini da je ofanzivni vezista bliži dolasku u klub sa "Marakane".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke