Obrni-okreni, Zečević se pita u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.04.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Na pomolu veliki preokret uoči predstojećih izbora u Partizanu. Glavna uloga - Žarko Zečević.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako u aktuelnom rukovodstvu nema zvaničnu funkciju, nekadašnji generalni sekretar Partizana Žarko Zečević se u poslednjih godinu i po dana smatrao najvećom podrškom upravi na čelu sa Zoranom Popovićem, a od zimus i sa Ivanom Ćurkovićem.

Takva slika o njemu postojala je i uoči najavljenih izbora za 12. april, ali posle odlaganja Izborne skupštine za 24. maj, izgleda da je naprasno došlo do velikog obrta.

Naime, ''Blic'' danas prenosi svoja nezvanična saznanja da se Žarko Zečević u međuvremenu okrenuo opozicionoj struji na čelu sa Nenadom Bjekovićem i da će na izborima stati na njihovu stranu!

U tom slučaju, protivnici aktuelnog rukovodstva bi zadali najveći udarac Radnoj grupi, koja ovog proleća vodi klub iz Humske, ali pomenuti izvor navodi i da je Zečevićev uslov da podrži Bjekovića taj da Ivan Ćurković ostane u klubu, ali na nekoj drugoj funkciji.

Opoziciji je to, izgleda, prihvatljivo, s obzirom da je njihov primarni cilj odlazak Milorada Vučelića, Miloša Vazure i Vladimira Vuletića iz uprave Partizana.

Kada je u pitanju termin izbora, sada se čini da opozicija neće žuriti i da će biti prihvaćen zakazani termin za 24. maj, iako se najavljivalo da bi opoziciona Skupština mogla da se održi već 27. aprila.

Bilo kako bilo, u slučaju pobede opozicije, u centar pažnje bi došao i kapiten crno-belih Saša Ilić, jer bi njemu navodno odmah bila ponuđena funkcija sportskog direktora, umesto Ivice Ilieva, koji je do daljnjeg na toj poziciji.

Jasno je da ni pozicija trenera Tomića u tom slučaju ne bi bila sigurna, ali da sačekamo 24. maj, tada će sve biti poznato.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hcXpfc
Thursday, 21.04.2016
11:46

Ilijev je pogodio sa Evertonom, Šaranovim (u kog sam sumljao ali nije loš), I Goguom na neki način (mnogo može da napreduje samo da mu Tomić objasni fudbala :)), i potpisao klince koje je vezao ugovorom, tako da je i više nego zaslužio šansu da i u narednom prelaznom roku nastavi da gradi tim. Ne znam kakvi su ovi što se pominju iz Voždovca i Radničkog iz Niša, ali mi se ne sviđa što su srednjaci, jer tu, čini mi se, imamo najveću gužvu, i mislim da nam više trebaju dobar napadač, plej, desno krilo i jak levi štoper (u budućnosti mesto koje mali Milenković mora da ugrabi - odavno nisam video našeg mladog igrača da igra toliko zrelo pozadi). Što se uprave tiče, Ćure je meni ok, ali ove tikve da ne pominjem (Vazura, Vučelić, Galius dr Vuletić...), mada i Bjekini su užas (Nedićevci i ostatak parazita koji već godinama orbitira u Partizanu). Pomozi Bože!

avatar
Paul George
Thursday, 21.04.2016
11:44

Maknite Vazuru i slicne,ali ne dirajte Ivicu i Ivana.

avatar
fc Partizan/fc Inter
Thursday, 21.04.2016
11:33

U slučaju da Bjekoviceva struja preuzme Partizan,funkciju sportskog direktora dobio bi Lotar Mateus!

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 21.04.2016
11:04

Političke ljigave igrarije, gledaj šta nam rade od svetinje. Ne znam ko mi se više gadi

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:08

Kad već nema treće strane pomirio bih se sa tim da se pozicija odrekne Vučelića, Vazure i Obućine, a opozicija Novaka Nedića i Vojislava Nedića i da formiraju UO Partizana, da ta nova Uprava bude od sportskih radnika, a ne političara. Kasnije ukoliko se pojave ljudi koji mogu da donesu novac klubu uključiti ih u UO što predsednik kluba svakako može da uradi. Ne vidim bolje rešenje od ovog?

avatar
Grunf Returns
Thursday, 21.04.2016
10:36

I svi su ziveli sretno do kraja zivota...hahahaha....U kakvoj ti bajci zivis? :-D

avatar
Teleoptik 162km
Thursday, 21.04.2016
13:11

Nedici su bitni , za povratak stadiona. Sa njihove strane, dovoljno.

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:06

SAmo sto nikad nisu ni odlazili iz kluba...to su ti decaci iz senke !!! Koje njuske.... Na neki nacin im se divim :) Ali mi to ne mozemo da promenimo ....

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:04

Kako javlja/je javio Revolt, blizi nam se kraj. Sale, ne smes to da uradis Ivici!

avatar
Grunf Returns
Thursday, 21.04.2016
10:33

Pa dobro...Kakav vam je pocetak bio, kraj i nije toliko los :-)

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 21.04.2016
14:00

a on je pokupio to od zna se koga

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:53

Pozdravio te vas kum Enver Hodza.