Obrni-okreni, "Građevinari" gube

Autor: Beta Beta
nedelja 08.11.2015.
23:08
Izvor: Beta

Strateg superligaša sa Banjice ocenio je da Rad u poslednje vreme gubi utakmice bez obzira kako igra a kao razlog za neuspehe naveo je nemogućnost da se postigne gol.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je danas da njegovi igrači gube bez obzira kako igraju i kazao je da ekipi treba kvalitetno pojačanje u napadu.

"Kako god da igramo, mi izgubimo. Bez obzira da li smo loši ili dobri, kao danas. Mislim da smo dobro odigrali prvo poluvreme, ali pokazujemo slabosti i primamo gol iz kornera u 45. minutu, na samom kraju poluvremena", rekao je Milanović agenciji Beta.

Rad je u nedelju izgubio kod kuće od Čukaričkog 0:1, što mu je bio šesti uzastopni poraz, ali i četvrti uzastopni prvenstveni meč bez postignutog gola.

"Moraće da se pojača konkurencija, moraćemo da dovedemo kvalitetnog napadača. Mi imamo igru, sasvim to korektno izgleda, ali ne možemo da postignemo gol. Igramo sa lažnom 'devetkom'. 'Imali' smo danas Čukarički u prvih 15 minuta, ali nismo uspeli da damo gol i preuzmemo utakmicu", rekao je Milanović.

"Pored svih ovih muka i očaja koji se javlja kod nas usled poraza, bilo je i svetlih tačaka, a to su mladi igrači. Nikola Maraš, Bodan Mladenović, Đorđe Denić, to su igrači koji pokazuju potencijal i oni će predstavljati pravu snagu ovog kluba kada osnaže", zaključio je Milanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke