Obradovićev novi početak

  • 21. februar 2012.

  • 22:10

  • Izvor: Sportske.net, novosti.rs

Nakon pauze od osam meseci Ivan Obradović ponovo je dobio poziv da zaigra za reprezentaciju Srbije. On je u razgovoru za dnevni list "Novosti" istakao da se odlično oseća i da je spreman da svojim dobrim partijama doprinese da se reprezentacija digne na noge pred početak novog ciklusa kvalifikacija.


Otkrovenje u prethodnom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Ivan Obradović, ponovo se nalazi na reprezentativnom spisku.

Činjenica da je šest meseci mečeve svog tima posmatrao sa tribina nije obeshrabrila ovog momka, naprotiv.

"Nisam očajavao tih šest meseci, već sam trenirao punom snagom, želeći da budem potpuno spreman kada dođe vreme da ponovo zaigram. I to mi se isplatilo! Stvarno igram dobro, skoro na nivou najboljih partija iz Partizana, koje su me preporučile i za reprezentaciju." rekao je za "Novosti" Obradović.

Poziv u reprezentaciju ga raduje i pokazuje da na njega nije zaboravljeno zbog duge pauze.

"Drago mi je što me nisu zaboravili posle cele neodigrane polusezone, ali čim sam se vratio na teren stvarno sam zaigrao dobro, očekivao sam da će se vrlo brzo sve vratiti na staro, na period kada sam bio u reprezentativnoj formi." dodao je "Obrad".

Prijateljski kup koji će Srbija igrati na Kipru doživljava se kao novi početak za reprezentaciju a tako i za Ivana Obradovića. Ostaje da vidimo hoće li sve ići u pozitivnom smeru za mladog Ivana i naš tim u narednim mesecima.

Komentari

blog comments powered by Disqus

VESTI PO KLUBOVIMA