Obradović: "Na dobrom smo putu, ali ne zavisi sve od nas"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.03.2017.
16:43
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Obradović ocenio je da je ekipa s Banovog brda na pravom putu ka plasmanu u plej-of Superlige Srbije, ali da ne zavisi samo od njih da li će u tome i uspeti.

Beta/FK Čukarički/Mo
Beta/FK Čukarički/Mo

Povezane vesti

Čukarički je 10. na tabeli Superlige Srbije sa 33 boda, četiri manje od osmoplasiranog Spartaka, koji trenutno zauzima poziciju koja vodi u plej-of.

"Predstoji nam paklen ritam. U petak protiv Metalca, pa Kup naredne srede i onda još dve prvenstvene. Na pravom smo putu, ali na žalost ne zavisi sve od nas. U prolećnom delu smo među tri najbolje ekipe i svi moji utisci o Čukaričkom su odlični. Tim je dobar, sve se vidi na terenu, nemam nijednu lošu reč. S Lalatovićem sam već radio, tačno znam njegov sistem i to mi olakšava", rekao je Obradović za klupski sajt.

Ekipi Čukaričkog predstoji težak raspored, odnosno četiri utakmice u dve nedelje, a prva je prvenstvena u petak protiv Metalca, koji, kako Obradović ocenjuje, ima imperativ pobede zbog četiri uzastopna poraza.

"Biće teško, ali i mi imamo nas cilj", kratko je dodao Obradović.

Nemanja Obradović je od početka prolećnog dela bio u startnoj postavi na svakoj utakmici, strelac je dva gola do sad u utakmicama protiv Rada i Borca, a za svoju igru kaže da oscilira.

"Operisao sam nogu pre deset meseci i treba vremena da se vratim u pravi ritam. Naravno, dajem sve od sebe da pomognem. Trgli smo se i igramo napadački fudbal. Pokazali smo to i u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Zvezde. Pri rezultatu 3:3 smo imali dobru šansu da povedemo...", zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.03.2017
18:13

Najveća krađa u novijoj istoriji srpskog fudbala je pobeda zvezda protiv Čukaričkog. Hoće li neko uopšte analizirati ono sramno Mažićevo suđenje?