Obezbeđen direktan prenos Partizanove utakmice

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.07.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net

Još malo dobrih vesti za ljubitelje fudbala.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan u četvrtak kreće u kvalifikacije za Ligu Evrope, a protivnik nije naivan.

Radi se o ekipi Zaglebja iz Poljske, očekuje se da veliki broj ljubitelja fudbala dođe i pozdravi crno-beli tim u pohodu ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i da pomogne protiv odličnog rivala koji, ipak, nije nepobediv.

Sada je od strane RTS-a stigla i informacija da će biti direktnog prenosa sa prvog duela Partizana.

Meč počinje od 20:15 u četvrtak, ukoliko niste u mogućnosti da dođete na stadion, biće vam obezbeđen direktan prenos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Monday, 11.07.2016
19:51

I da ne prenosi RTS prenosila bi Partizan TV zar ne?Steta sto necu biti u prilici da ispratim otvaranje sezone iz Humske jer necu biti u Srbiji par dana,ali verujem da ce igraci koji dobiju sansu pokazati maksimum i da ce vec u cetvrtak izvaditi kartu za naredno kvalifikaciono kolo!

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 11.07.2016
19:16

Partizan kao i svi veliki klubovi ima sopstvenu TV - TV PARTIZAN, neko to nema ali zato ima: dva kanala na nacionalnoj TV (RTS), 5 kanala na privatnoj TV Arena Sport, 6 kanala na privatnoj TV Sport Klub, privatnu TV B92, privatnu TV Kopernikus i privatnu TV SOS kanal. Džabe trolujete, istina je jedna, a ona u ovom slučaju glasi: za prenos utakmice La Valeta - crvena zvezda za otkup prava su se borili RTS i Sport Klub i pobedio je Sport Klub koji će pred početak utakmice napraviti jednočasovnu emisiju o utakmici, RTS je slično radio kada je prenosio zvezdu bez obzira što se obično radilo o jedva 2. i 3. kolu kvalifikacija za LE dok se u slučaju Partizana uglavnom uključuju par minuta pred početak utakmice kada je reč o kvalifikacionim utakmicama.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 11.07.2016
19:58

Pa sto se onda ne prenosi na TV Partizan, nego na RTS-u? :D Ti ces sve da ispinujes, cak i kad ono sto pricas nema veze sa zivotom. :D Sportklub zivi od Primere i PL, kad nema toga mora necim da popuni programsku semu. To je jedini razlog te emisije...

avatar
Monday, 11.07.2016
19:12

Zbog ovako osionih i licemernih komentara kakav je i ovaj dole, Partizan sad niposto ne bi smeo da glasa za povecanje broja stranaca! Neka nam igraju Bandalovski, Gogua, Everton i Leonardo i Balazic od stranaca iz te druge kategorije! Ako i ode Banda, nek' dodje neki inostrani napadac pa da vidimo ko je kako radio ovog leta, a ako i budemo preglasani i prodje im taj predlog, barem cemo znati da smo radili savesno, a i tako i glasali.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 11.07.2016
18:44

Ko je drzavni projekat? Da cujemo avangardo??? :D

avatar
El Diablo
Monday, 11.07.2016
19:47

Klub za koji navijas,simply sto bi rekli Englezi.

avatar
Tuesday, 12.07.2016
08:58

Ratko, bratko, a gde bi igrala nasa reprezentacija da nije bio sagradjen taj stadion?:) Vi ste imali stadion, a verovatno znas sta se desavalo na zdanju koje je bilo na mestu sadasnjeg stadiona Partizana, morao je nov objekat!

avatar
Alex DeLarge
Monday, 11.07.2016
23:48

A ovaj za koji ti navijas? Nikao ko pecurka '45, dobio stadion odmah. Prve godine po osnivanju postao prvak drzave, u upravnom odboru celu istoriju sedeo bar neki predstavnik vlade. Do pre 15 godina direktno finansiran iz budzeta... I ti meni kazes da nije drzavni projekat? :D Partizan i Zvezda su sinonim za drzavne klubove kao Dostojevski za rusku knjizevnost...