Obavljen žreb, ovo su rivali Srpkinjama na Evropskom prvenstvu!

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
13:19
Izvor: Beta

Selektorka ženske fudbalske reprezentacije Srbije za uzrast do 17 godina Suzana Stanojević rekla je danas da je zadovoljna žrebom za Evropsko prvenstvo u Belorusiji i da veruje u talenat svoje ekipe.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalerke Srbije će na Evropskom prvenstvu u Belorusiji, od 4. do 16. maja, igrati u Grupi A sa Engleskom, Norveškom i domaćom selekcijom, odlučeno je danas žrebom u Minsku. U Grupi B igraće Italija, Češka, Nemačka i Španija.

"Zadovoljna sam grupom, iako na Evropskom prvenstvu nema lakih protivnika. Na otvaranju igramo sa domaćinom i pobedom bismo olakšali početak takmičenja.

Sa Engleskom smo već igrali i znamo da su izuzetno moćne. Pokušaćemo da im se revanširamo za nedavni poraz.

Norveška je najozbiljnija ekipa sudeći po rezultatima u elitnoj rundi, a pobeda nad Švedskom od 6:0 dovoljno govori",
rekla je Stanojević za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Prvu utakmicu na turniru Srbija će igrati 4. maja na stadionu Traktor u Minsku, tri dana kasnije će na Gradskom stadionu u Borisovu igrati protiv Norveške, a u poslednjem kolu, 10. maja u Minsku protiv Engleske.

"Nama je privilegija što smo u odabranom društvu. Verujem u talenatat ove generacije, koji smo pokazali plasmanom na Evropsko prvenstvo. Nezahvalno je davati prognoze, ali mogu da obećam da ćemo učiniti sve da na najlepši način predstavimo našu zemlju", rekla je Stanojević.

Polufinalne utakmice igraće se na stadionu Torpedo u Zodinju 13. maja, a finale na stadionu Bate Borisova 16. maja. Utakmica za treće mesto igraće se na stadionu Torpedo 16. maja.

Tri prvoplasirane ekipe obezbediće plasman na Svetsko prvenstvo u Jordanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke