O kojoj to utakmici Mijailović govori?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.10.2015.
12:23
Izvor: Sportske.net

Nikola Mijailović danas je ponovo uzburkao javnost, optužbama na račun generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što već znate, Mijailović se oglasio u današnjem ''Informeru'', tvrdeći da je Terzić od njega svojevremeno tražio da ''namesti'' meč sa Voždovcem iz prethodne sezone.

Mijailović je tom prilikom otkrio da se radi o utakmici koja je završena rezultatom 2-2, a u kojoj je i on bio strelac jednog gola za Crvenu zvezdu.

Da se podsetimo još nekih detalja meča o kome Mijailović govori. To je bila utakmica 8. kola domaćeg šampionata, odigrana na Marakani 4. oktobra prošle godine.

Bila je od velike važnosti za Zvezdu, kako bi na tabeli zadržala korak sa Partizanom, jer već u sledećem kolu je na programu bio i ''večiti derbi''.

Međutim, stvari za crveno-bele nisu dobro počele, Voždovac je poveo golom Injca već u šestom minutu, a Zvezda je uspela da uzvrati šesnaest minuta kasnije, golom Nenada Gavrića.

A onda, finiš prvog poluvremena, igrao se 41. minut, kada je u glavnoj ulozi bio akter o kome je Mijailović danas govorio - Nikola Beljić. Posle odlično ispucane lopte od strane golmana Supića, usledile su loše reakcije defanzivaca Zvezde, među kojima je baš i Mijailovićeva. Kapiten Zvezde je promašio loptu, ona dolazi do Beljića, koji šalje loptu u mrežu Rajkovića - 1:2.

Ipak, već početkom drugog poluvremena, Mijailović se iskupio za tu grešku na drugoj strani, postigavši izjednačujući gol za, ispostavilo se, konačnih 2-2.

Posle meča nije bilo primedbi na suđenje, crveno-beli su se okrenuli ''večitom derbiju'', u kome su, međutim, poraženi sa 1-0 golom Nikole Drinčića.

Ovo su sastavi ekipa Crvene zvezde i Voždovca u tom meču, a OVDE možete da pogledate zapisnik sa te utakmice i vidite sva četiri pogotka.

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Lazović, Pečnik (Katai od 83.), Bosančić (Ristić od 90.), Gavrić (Jović od 76.), Despotović.

Voždovac: Supić, Petrović, Kitanovski, Nikolić, Zlatković, Pavlović, Beljić (Džugurdić od 85.), Mihajlov, Škerjanc (Adamović od 90+4.), Babović i Injac (Odita od 70.)
.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pantelija Miladinovic
Thursday, 22.10.2015
10:17

Mijailoviću, nemogu da shvatim da svoje lično neslaganje i sukob sa zvezdanom terzićem, prenosiš i ljagaš klub, Crvenu Zvezdu, pa je očigledno da ti nisi ni bio dorastao da budeš uopšte igrač toga, a da negovorim za kapitensku traku koju si nosio, evropskog i Svetskog klupskog prvaka sveta u fudbalu, jer si se stavio iznad interesa kluba, pa sada klevetaš klub, iznoseći neistine, laži, zašto si ćutao do sada, ako si bilo šta od toga znao;

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 21.10.2015
14:44

Ja imam samo jedno pitanje za prepostenog Mijailovica, zasto to nije odma rekao? Zasto je cutao i kada se posvadjao sa upravom, nego sada? I ko mu je pisao ona pisma posto on nema intelektualni kapacitet (iako nije potreban neki veliki) za tako nesto?

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 21.10.2015
15:31

Upravo ta sam htio i ja reći

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 21.10.2015
16:18

I da dodam samo da on sada moze da govori 100% istinu ali je izgubio kredibilitet... Jer ako si posten, posten si uvek a ne samo kad i kako tebi odgovara, jednostavno posle ovoliko vremena ne postoji razlog da mu se poveruje osim nekog licnog ubedjenja ili zelje

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 21.10.2015
12:52

To nije moguce,samo Partizan namesta (kao i u Evropi),Tole je kriv

avatar
Volim Partizan
Wednesday, 21.10.2015
12:26

Hahahahhaahhhaah uvek se je to znalo al se je pod tepih guralo...svasta ce jos izaci.......

avatar
degrobarizator
Wednesday, 21.10.2015
13:17

Guranje pod tepih?! Mateus, Dmitrovic, Asprogenis... pod kojim je to tepihom zavrsilo?

avatar
Wednesday, 21.10.2015
14:39

kakav Mateus , kakav Mijailovic ... vi ste bre to policije i UEFE stigli ... 'alo ???

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 21.10.2015
14:08

zasto kaze 10 godina kasnije a ovaj vas samo godinu dana kasnije? op

avatar
Ako cemo realno
Wednesday, 21.10.2015
13:35

Sta kaze Mateus ?