O Đurđeviću pišu i "Grobari" i "Delije" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.09.2016.
20:37
Izvor: Sportske.net

Momak koji je na početku minulog prelaznog roka bio na meti Crvene zvezde a na kraju završio u Humskoj izrastao je u junaka mlade reprezentacije pa ne čudi što večeras o njemu pišu i "Grobari" i "Delije".

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije ostvarila je put pobedu u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj pošto je u utorak uveče u Novom Sadu savladala selekciju Republike Irske sa 3:2.

Najzaslužniji za trijumf "Orlića" bio je napadač Partizana Uroš Đurđević koji je sa dva pogotka najavio povratak u formu, ali nisu samo golovi razlog što trener kluba iz Humske može da bude zadovoljan.

Bivši fudbaler Rada, Vitesea i Palerma odigrao je odličan meč što je bio razlog za pohvale od strane navijača Partizana, dok je pristalicama Crvene zvezde oči bola kapitenska traka na ruci Uroša Đurđevića.

Verujemo da je od klupskih podela mnogo važnije što je reprezentacija napravila prvi od tri koraka ka plasmanu u baraž, a apsolutno je nevažno da li je junak dana Uroš Đurđević ili neko od njegovih saigrača.











Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedan jedini
Tuesday, 06.09.2016
21:04

bravo momcino bice on bum kod nas ...samo trpaj

avatar
Kad si bio dete malo
Wednesday, 07.09.2016
09:21

Bice bum u januaru i pa pa

avatar
mosala1983
Tuesday, 06.09.2016
20:58

Pobeda je bitna par igraca iz ove selekcije ce imati mesto u a timu samo da Muslin pokaze Jos vise hrabrasti I zahvali se veteranima koji nisu spremni da daju 100% sebe pocevsi od Ivanovica.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
20:57

Lepa vest za nas Grobare... Al steta,prodace ga u januaru... :(