"Nula" u Pazaru, početni šok u Kragujevcu

Autor: Beta Beta
subota 19.08.2017.
23:36
Izvor: Beta

Počela je i Prva liga Srbije, odigrano je pet utakmica.

sportske.net/Mihajlo Vidojević
sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

U duelu doskorašnjih superligaša nije bilo mnogo šansi, a na tribinama Gradskog stadiona u Novom Pazaru, gde je zbog kazne domaćinu bio dozvoljen pristup samo ženama i osnovcima uz prisustvo majki, našlo se oko 200 gledalaca.

"Možda smo mogli da prelomimo u prvom poluvremenu, morali smo bolje da reagujemo u nekim situacijama, ali da smo dobili ne mogu da kažem da bi bilo zasluženo. Ovo je, ipak, bio derbi favorita za vrh tabele, teren je bio loš i nije dozvoljavao normalan protok lopte, a potrebno je i strpljenje za ovaj novi tim. Nema razloga za nervozu", rekao je trener Novog Pazara Marjan Živković posle utakmice.

Metalac je ostao neporažen u devetom uzastopnom duelu sa Pazarcima, od kojih je poslednji put izgubio pre gotovo osam i po godina.

"Šteta što nije bilo publike, a uprkos nedostatku golova viđeno je dosta dinamične igre i duela. Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu, mi smo u nastavku igrali kako želimo, iako nam je za gol nedostajao poslednji pas. Rezultat je realan, prvenstvo je na početku i tek slede prave borbe", naveo je trener Metalca Miloš Kruščić.

Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati ekipi ČSK Pivare iz Čelareva, dok će Metalac biti domaćin Radničkom 1923 iz Kragujevca.

Pomenuti Radnički iz Kragujevca je na svom povratku u Prvu ligu Srbije pred oko 1000 gledalaca u Kragujevcu sa veoma mladom ekipom izgubio od Budućnosti iz Dobanovaca za 2:0.

Jeličić i Divac su bili strelci za goste u ovom meču, a Radnički je propustio veliki broj šansi da makar stigne do utešnog gola.

Ostali rezultati:

Temnić - Radnički Pirot 1:0
Jagodina - Bačka Topola 0:1
Sloboda - Proleter 1:0


Juče:

Sinđelić - ČSK 2:1

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 20.08.2017
11:39

Први гол примљен у 6. минуту са 40 метара (лоб), други глупо изиграна одбрана! Е тек у другом полувремену смо неки фудбал играли и стварали шансе, али било је касно, а тако је требало да играмо после првог примљеног! Ај да верујем да се први мачићи бацају у воду, биће успех ако изборимо опстанак!