Novosađani žele nastavak pobedničkog niza

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.12.2015.
17:43
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Zamenik Nenada Lalatovića poručio je da će fudbaleri Vojvodine pokušati da vežu petu uzastopnu pobedu u Superligi kako bi na najbolji mogući način završili prvi deo sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Polusezona u kojoj su fudbaleri Vojvodine odigrali najviše takmičarskih utakmica u klupskoj istoriji biće kompletirana gostovanjem Novom Pazaru u okviru 22. kola Superlige.

Utakmica sa Novim Pazarom biće 32. meč za Novosađane u prvom delu tekuće sezone čime je oboren rekord iz 1998. godine, kada je tadašnja generacija za polusezonu odigrala 30 zvaničnih utakmica.

Uprkos "zamoru materijala", fudbaleri Vojvodine pokušaće da petom uzastopnom pobedom u domaćem šampionatu na najbolji mogući način stave tačku na kalendarsku godinu koja se nalazi na izmaku.

"Ove sezone, Novi Pazar nije osvojio naročito mnogo bodova i zato će sigurno želeti da protiv nas zabeleže pobedu, ali iste takve ambicije imamo i mi. Tri boda bi nam mnogo značila u borbi za plej-of i želimo da nastavimo pobednički niz koji smo započeli" rekao je Dragan Šarac.

Drugu utakmicu za redom fudbalere Vojvodine sa klupe će predvoditi pomoćnik Nenada Lalatovića usled suspenzije koja je izrečena šefu stručnog štaba novosadskog superligaša.

Pomoćni trener Dragan Šarac najavio je da će u Novom Pazaru biti kadrovskih promena uslovljenih suspenzijama, povredama i pozivima u reprezentaciju.

"Zbog suspenzija neće igrati Rosić, Zličić je pozvan u reprezentaciju, a od ranije povređenima Paločeviću i Mrdakoviću sada se pridružio i Kovačević. Jesmo hendikepirani, ali ne sumnjam da će momci koji istrče na teren dati svoj maksimum" zaključio je Šarac.

Fudbaleri Vojvodine otputovali su u Novi Pazara nakon jutrošnjeg treninga, a utakmica je zakazana za sredu od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke