Novinare zanimalo da li je Đurovski čestitao pobedu Nikoliću - Evo šta im je rekao trener Partizana

Autor: Beta Beta
subota 27.05.2017.
21:57
Izvor: Beta

Boška Đurovskog večeras nije bilo u društvu Marka Nikolića na konferenciji za medije, s obzirom da se novinarima obraćao na Marakani. Trener Partizana na insistiranje novinara prokomentarisao i njihov susret na kraju meča.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da posle večerašnjeg finala Kupa Srbije više nema dileme koji je tim najbolji u Srbiji.

"Ako je neko imao dilemu, a mislim da nije bilo takvih i pre početka ove utakmice, sada nikakve dileme više nema ko je bio najbolji tim u Srbiji ove godine. To su bili fudbaleri Partizana", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan je večeras pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 i tako osvojio Kup Srbije, ali i duplu krunu. Trener Zvezde Boško Đurovski nije došao na konferenciju za novinare.

"Večeras nema nikakve ekskluzive...Partizan je osvojio duplu krunu, šestu u svojoj bogatoj istoriji i zbog toga sam veoma ponosan na svoje igrače. Želim da ovaj trenutak posvetim njima, oni su najzaslužniji za ovaj fantastičan uspeh", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je zahvalio i svojim saradnicima, kao i navijačima.

"Ova divna Partizanova publika je prepoznala energiju, upornost, trud i želju koju su ovi momci pokazivali 10 meseci. Ne znam koliko je utakmica bez poraza, medju kojima su i četiri 'večita' derbija od kojih su tri dobijena, a jedan - svi znamo kako je odigran nerešeno", rekao je Nikolić.

Govoreći o samom finalu, Nikolić je rekao da je Zvezda bila bolja u uvodnim minutima meča.

"Posle toga je bio period naše bolje igre. Sem poslednjih desetak minita. Čini mi se da je Partizan trebalo ovu utakmicu da privede kraju mnogo pre njenog finiša. Pokušavam da budem objektivan, po šansama. Ako je neka mala olakšavajuća okolnost za igrače, to je da su bili emotivno i fizički ispražnjeni posle ovajanja titule", rekao je Nikolić.

"Mislim da je debri bio odličan, da je utakmica bila puna ritma na obe strane, a da je Partizan po šansama bio bliđi pobedi. Zaslužena pobeda", dodao je on.

Konferencija na stadionu Partizana je trebalo da bude zajednička, odnosno trebalo je da se novinarima obrate trenera oba kluba, ali je Djurovski, kako je objašnjeno, odbio da joj prisustvuje.

Na novinarsko pitanje da li mu je trener Zvezde čestitao nakon meča, Nikolić je odgovorio:

"Čestitali su svi na terenu veoma sportski i korektno. Od trenera golmana, do kapitena, pa i Boško Đurovski".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 28.05.2017
00:43

Đurovski je kao i brat mu, ima priču za svako društvo.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 27.05.2017
23:15

Nije znao šta Zvezdan misli pa je čestitao.To nije do njega ,tako ih vaspitavaju generacijama.Kad pobede to je suvi kvalitet a kad izgube to je kradja,nameštaljka,bili su bolji,veći posed,bolja koreografija....

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 27.05.2017
23:36

Sunđer, voda, raskrsnice....

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 27.05.2017
23:52
avatar
Al(a)din
Saturday, 27.05.2017
22:59

Bosko Djurovski je veliki gospodin, samo neka Terzic ode iz Zvezde i neka se vrati Dzajic

avatar
Saturday, 27.05.2017
22:23

Ako ćemo realno Nikoliću nije trebao Boško da čestita već eventualno (ili on njima) Neško Milovanović ili Lalatović jer je Terzić na pauzi 1/4 finala upao u Prislijevu svlačionicu.

avatar
Saturday, 27.05.2017
22:00

ovaj Djurovski neka beskicmenjak ... na terenu cestita pa posle na konferenciji ponavlja za gazdom ... SRBIJA SLAVI DUPLU KRUNU  !!!

avatar
Saturday, 27.05.2017
22:02
avatar
Bari 1991
Saturday, 27.05.2017
22:15

Srbija ne slavi vi ste manjina vise od pola Srbije navija za najveci klub Zvezdu a ostatak za partizan,vosu itd