Novi ugovor za Grofa ima samo jednu manu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
14:39
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić ponudio je treneru Miodragu Božoviću novi ugovor u trajanju od dve godine uz opciju odlaska u slučaju unosne ponude.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda i trener Miodrag Božović trebalo bi da nastave uspešnu saradnju nakon što crnogorskom stručnjaku na leto istekne jednogodišnji ugovor.

Krajem prethodnog meseca već je bilo reči o tome da je novi ugovor spreman, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić izneo je neke od detalja.

"Svakodnevno smo u kontaktu, mislim da smo blizu dogovora. Nema spornih situacija, niti prepreka, precizirali smo i finansijske detalje" otkrio je Terzić u razgovoru za "Žurnal".

Prvi operativac Crvene zvezde priznaje da postoji jaz između onoga što su želje i mogućnosti zbog čega se nada da će Božović prihvatiti ugovor na dve sezone.

"Voleo bih da ostane što duže, dao bih mu ugovor na pet godina. Pričali smo o dve sezone, uz klauzulu da može da ide ako dođe ekstremno jaka ponuda" objašnjava Terzić.

Crveno-beli su od dolaska Miodraga Božovića eliminisani u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su zato u domaćem prvenstvu praktično obezbedili titulu pre početka prolećnog dela sezone.

"Sportska želja Miodraga Božovića je da uđe sa Crvenom zvezdom barem u Ligu Evrope. Dao je veliki doprinos ne samo za plus 26 na tabeli, već i finansijsku stabilizaciju kluba. Marko Grujić je procvetao pod njegovom dirigentskom palicom" zaključio je Terzić.

Podsećamo da je Miodrag Božović u prethodnom periodu više puta odbijao unosne ponude iz Rusije čime je pokazao da drži datu reč i da će pokušati da ostavi svoj pečat u Zvezdi pre nego što se ponovo otisne u inostranstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mafijaška pudla
Tuesday, 16.02.2016
01:37

Nece on nidje! Niko grofu od Kairata ne zeli da ponudi vise od premijera tako da se ne sekirate. Milogorac je 15-16 gd trener a nije osvojio titulu...ova ce biti zasluga Tvorzica,Blokeze i naravno labela

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 15.02.2016
18:03

Grof pravi evropsku Zvezdu i stvarno bi bilo dobro da ostane sto duze.

avatar
Monday, 15.02.2016
17:13

ispadanje u prvom kolu kvalifikacija za LE i ispadanjenu kupu od Borca na Marakani 1-5 ... stvarno , retko ko to moze ... ako se neko od vas pantera time zadovoljava , ja vam zelim da vam svaka sezona bude takva ... vi budite prvaci Shala-Mala Super lige a mi cemo da igramo gupnu fazu LE ... mada , vama ni ne treba igranje u Evropi kad SNS daje vece premije od UEFE ...

avatar
gosfkcz
Monday, 15.02.2016
17:28

Igracete vi.... Bosi po trnju za dve nedelje.

avatar
MarkoDjordjevic
Monday, 15.02.2016
17:36

Ekipa koja je ispala od Kairata nema veze sa ovom ekipom od danas. Promenjeno je 9, ako ne i vise igraca. Ne treba da ti nabrajam razne Petah Tikve, Artmedije, konobare iz Irske. Igrajte, mi nemamo veze sa vama, ne interesujete nas ama bas ni malo. Ova Zvezdina ekipa je 10 puta jaca od vase, iako ste dobili te pare od LE, nista niste uradili osim toga sto ste stali na put napretka verovatno najtalentovanijem fudbaleru kog Srbija ima.

avatar
Al(a)din
Monday, 15.02.2016
16:39

Voleo bih kada bi Grof uveo CZ u grupnu fazu LS, da izbore trece ili drugo mesto(u slucaju da je grupa laka) i tako ce se polako privuci mnogo veci igraci i u klubu ce ostajati najbolji igraci. Mozda se to i desi. Nista nije nemoguce

avatar
ddr16
Monday, 15.02.2016
17:16

alaba,i ja navijam za zvezdu i veciti sam optimista ali ti ga pretera bas :) pa koje drugo mesto u grupi,koliko ta grupa treba da bude laka? :)u prva tri sesira sigurno nece da budu apoel,bate i slicni...daj boze da uopste dodjemo do plej ofa za ligu sampiona,ako udjemo to je vec nerealan uspeh,nikakav prolaz dalje posle nije moguc ako cemo realno...

avatar
bobar84c
Monday, 15.02.2016
18:39

I da osvojimo ligu sampiona slesece sezone to nista ne bi znacilo odma . Nasa liga nema uslove, nema reputaciju. Neki cak nemaju svoj stadion.... Top igraci nece doci da igraju po ovim nasim livadama i praznim tribinama. Treba nam u malo srece i ove godine evropa je realnost. Nadam se spektaklima na marakani.

avatar
Al(a)din
Monday, 15.02.2016
18:30

Cuda su moguca. Cuda se desavaju

avatar
Baxter Stockman
Monday, 15.02.2016
17:54

Za vas je premija ako docekate avgust u Evropi, a ti pricas o februaru :D

avatar
RadovanRD
Monday, 15.02.2016
16:15

Kapa dole Grofe...