Novi udar na Nikolića - Tužba!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
18:11
Izvor: Sportske.net

Baš u vreme dok se u Humskoj radi na njegovoj smeni, iz Novog Pazara stiže informacija da će trener Partizana biti i sudski gonjen zbog incidenata na nedavnoj utakmici u Novom Pazaru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Onima koji zagovaraju smenu trenera koji je sa Partizanom jesenas pobegao šest bodova najvećem rivalu, koji je sa crno-belima igrao Ligu Evrope i uz to izborio plasman u polufinale Kupa Srbije, danas je kao ''kec na 11'' došla vest da se Pazarci neće zadovoljiti samo tromesečnom suspenzijom Marka Nikolića, već da mu spremaju i tužbu.

Reklo bi se, još jedan razlog za rastanak sa mladim stručnjakom...

O čemu se, zapravo, radi?

Naime, ''Tanjug'' je večeras preneo izjavu Redžepa Koraća, generalnog sekretara Novog Pazara, koji je potvrdio da je tužba protiv Nikolića već podneta, i to zbog ''iznošenja lažnih tvrdnji u sredstvima javnog informisanja''!

''Nikolić je, prema krivičnom zakonu, izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda. Takođe je neprimerenim nacionalističkim izjavama upućenim sudijama na utakmici dva kluba izazvao i raspirivao versku i nacionalnu mržnju među narodima koji žive u Srbiji"
, ustvrdio je Korać.

Još jednom da podsetimo da je Marko Nikolić na toj utakmici pogođen petardom, da je, prema njegovim rečima i pljuvan od strane dela navijača Novog Pazara, a da mu sve to ni FSS nije uzeo kao olakšavajuću okolnost, prilikom izricanja tromesečne suspenzije, koja je već na snazi...

I umesto da ga klub podrži, pogotovo posle rezultata koje je ostvario u prvom delu sezone, danas smo svedoci da se sprema njegova smena.

Ali, zar treba nešto da nas čudi u srpskom fudbalu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke