Novi trio jasan: "Zvezda - Ostvarenje sna!"

Autor: Beta Beta
petak 04.07.2014.
14:12
Izvor: Beta

Đorđević, Gavrić i Despotović danas su predstavljeni na stadionu Crvene zvezde, a sva trojica potpisali su trogodišnje ugovore.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi fudbaleri Crvene zvezde Predrag Đorđević, Nenad Gavrić i Đorđe Despotović izjavili su danas da im se potpisivanjem ugovora sa crveno-belima ostvario san i da žele da osvoje šampionsku titulu s tim klubom.

"Drago mi je što sam došao u naš najveći klub, ovo je za mene ostvarenje sna, o tome sam maštao kao dečak. Na meni je da se što pre nametnem treneru Lalatoviću i da pomognem Zvezdi u osvajanju nove titule", rekao je Predrag Đordjević.

Đordjević, koji je u Zvezdu došao iz Javora, istakao je da se ne plaši konkurencije u timu, pošto će se na poziciji desnog beka boriti za mesto sa Markom Petkovićem.

"Petković je kapiten mlade reprezentacije i ne razmišljam o tome da li odlazi ili ne. Da se plašim konkurencije ne bih ni došao u Zvezdu", rekao je Đorđević.

Doskorašnji fudbaler Napretka Nenad Gavrić rekao je da se raduje novoj saradnji sa trenerom Lalatovićem, sa kojim je prošle godine sarađivao u Napretku.

NENAD GAVRIC NOVI FUDBALER CRVENE ZVEZDE

"Lalatović zna moje vrline i mane, on mi je u Kruševcu dao kapitensku traku i to mi je mnogo značilo, ali znam da jedino trudom i zalaganjem mogu da pokažem sve što znam. Ostvario mi se san dolaskom u Zvezdu, želim da osvojim duplu krunu", rekao je Gavrić.

Upitan da li se oseća "odgovornim" što je Zvezda osvojila tuitulu u prošloj sezoni, on je odgovorio potvrdno. Napredak je krajem aprila pobedio u Kruševcu Partizan sa 2:0, nakon čega se Zvezda "odlepila" na šest bodova.

"Može da se kaže da sam i ja malo odgovoran, ali je Napredak morao da pobedi u toj utakmici. Na kraju se ispostavilo da smo doneli Zvezdi titulu, zbog čega mi je drago", rekao je on.

Napadač Đordje Despotović, koji je ponikao u Zvezdi i prošao sve omladinske selekcije, rekao je da je presrećan što je ponovo "među svojima" i da je zahvalan upravi što mu je omogućila da se vrati u klub.

On je potvrdio da je imao postignut dogovor sa Čukaričkim, ali da se nije dvoumio oko toga gde će nastaviti karijeru, kada je dobio poziv Crvene zvezde.

"Imao sam sastanak sa ljudima iz Čukaričkog, ali tako je to u fudbalu. Posle sam dobio poziv Zvezde i srce je odlučilo. Vratio sam se kući... Sigurno da su mi zamerili, ali srce je odlučilo", rekao je Despotović.

despotovic

On je dodao da će se potruditi da bude dobar strelac koliko je bio i Dragan Mrđa prošle sezone i da se nada da će ga navijači brzo zavoleti.

"Ja sam zvezdaš celog života imao sam i problema zbog navijačke majice u Subotici, ali sam želeo da pokažem za koga navijam. Nadam se da će me navijači zavoleti kao što ja volim ovaj klub", rekao je Despotović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke