Novi skandal u Vojvodini - Šta će biti sa Melegom?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.07.2017.
10:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Postaje zaista tužno sve ono što se ovog leta događa u klubu duge tradicije...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bukvalno od samog početka nove sezone u Vojvodini su počele da se dešavaju čudne, a sada već i skandalozne stvari.

Podsetimo, počelo je iznenadnom smenom trenera Radoslava Bataka posle pobede u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv slovačkog Ružomberoka (2:1), a revanš sa pomenutim klubom obeležio je napad grupe navijača ''Lala'' na fudbalera Vojvodine Nikole Trujića.

On je potom odlučio da stavi tačku na svoj boravak u novosadskom klubu, podneo je i tužbe, a Vojvodina mu je uzvratila suspenzijom.

Ali, u međuvremenu se pojavio i ''slučaj Meleg''.

Vezista Vojvodine je posle Evropskog U21 prvenstva u Poljskoj odlučio da prihvati ponudu turskog Kajzerija, ali bez blagoslova iz Vojvodine, s obzirom da čelnici ovog kluba traže milion evra, umesto 300.000 koliko je Kajzeri izdvojio za ovaj transfer.

Na tu temu se u izjavi ''Novostima'' oglasio Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora Vojvodine, koji je izneo i ozbiljne optužbe.

''Meleg je, uz podršku člana bivše uprave kluba, falsifikovao dokumenat za izlaznu klauzulu i pokušava da izigra klub. Međutim, dok ova uprava rukovodi, lopovluka, ugrađivanja i izmišljenih procenata neće biti.

Turci su nam uplatili 300.000 evra kao obeštećenje za Melega, upravo na osnovu falsifikovanog papira koji nije zaveden ni u Fudbalskom savezu grada ni u FSS. Naravno, to ne možemo da prihvatimo, niti da priznamo taj papir, a zna se da je obeštećenje za Melega milion evra'',
objašnjava Vuković.

Za to vreme, Meleg tvrdi da su stvari jasne, da je on fudbaler Kajzerija, ali...

''Da bih bio registrovan, Vojvodina mora da pošalje međunarodni transfer sertifikat. Videćemo šta će se dešavati narednih dana. Nadam se da će se postići dogovor'', poručio je Meleg.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Friday, 21.07.2017
16:00

Ovako kaže Lalat i mislite o tome. DALI SU OVA DEŠAVANJA U KLUBU SLUČAJNOST ILI MOŽDA I NISU Отишао јесам, али ми је велика жеља да опет радим с црвено-белима и и сигуран сам да би направили моћан тим да је остала у клубу управа на челу с Војвиславом Гајићем и Драгољубом Збиљићем. Искрено, можда бих и данас био у Новом Саду и да је неко умео да ми каже ко ће водити клуб, односно и са новим челним људима.“

avatar
Milan1991
Sunday, 16.07.2017
16:20

Oterali su bivsu upravu koja je ulagala svoj novac i imala sjajne rezultate, sjajnu ekipu, i sjajnog trenera za nase uslove...eto im ga sad, ove sezone PLEJ AUT i borba za opstanak!

avatar
disqus_OmiNyexRzu
Sunday, 16.07.2017
12:08

Nije to tužno nego sramotno. A nikoga osd nadležnih nije briga a neki siu i srećni što se ovo dešava u Voši jer su postali ozbiljna pretnja državnom projektu. treba još prodati Planića, Malbašića i Antića i ugasiti svetlo.

avatar
paok
Sunday, 16.07.2017
12:42

Verujem da si mislio na Partizan i Zvezdu. Prvo Vosa nikad nijr bila pretnja nikome a drugo vecito je treca sa ogromnim zaostatkom. Ne znam samo sa kojim timom moze da bude konkurent kad vec godinu dana nema napadaca vec Trujic i Malbasic igraju te lazne devetke. Bolje ti pogledaj ko je u upravi i kako oni rade. Naucili privatno da nista ne ulazu a da zarade, u fudbalu to ne moze. Dok se pojacava sa igracima iz druge lige bice jedino dobra za plej aut.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 21.07.2017
16:01

Отишао јесам, али ми је велика жеља да опет радим с црвено-белима и и сигуран сам да би направили моћан тим да је остала у клубу управа на челу с Војвиславом Гајићем и Драгољубом Збиљићем. Искрено, можда бих и данас био у Новом Саду и да је неко умео да ми каже ко ће водити клуб, односно и са новим челним људима.“

avatar
Me1919
Sunday, 16.07.2017
14:59

Ozbiljna pretnja :) HAhah ,priznaj da se salis! Vojvodina je obicna sarada

avatar
Kucky Dog
Sunday, 16.07.2017
11:32

Mene više brine šta će biti s Vojvodinom dok je ova uprava

avatar
Prdonja
Sunday, 16.07.2017
11:09

Ide li se u zatvor zbog prevare i falsifikata? Mislio tu neke ugovore da sklopim!? Hvala

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 16.07.2017
10:39

Ovo mi sve više liči na slučaj Vanja Grubač....samo što je posle bilo još slučajeva i što su umešani iz zajednice prvoligaša i FSS .Baš da vidimo kako će da se završi.