Novi selektori - Bivši štoper Partizana i ''Zvezdina perjanica''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.02.2017.
19:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, Total soccer

Velike kadrovske promene očekuju naše nacionalne selekcije ove zime, a neka nova imena već su ''procurila'' u javnost.

Screenshot: YouTube/FSSrbije
Screenshot: YouTube/FSSrbije

Povezane vesti

Za razliku od nekih prethodnih godina, selektor ''A'' reprezentacije je izabran na duže staze i za sada mu odlično ide, pa se pitanje poverenja njemu i ne postavlja.

Međutim, kada su u pitanju mlađe reprezentativne kategorije, tu će biti nekoliko promena.

Ona koja se najviše iščekuje jeste promena na mestu selektora mlade reprezentacije, posle ostavke Tomislava Sivića, ali za sada ta odluka nije doneta.

Ipak, neke druge, izgleda, već jesu.

Naime, kako je večeras preneo novinar SOS kanala i kolumnista Monda Nebojša Petrović na Tviteru, novi selektor kadetske reprezentacije Srbije biće nekadašnji Zvezdin as Perica Ognjenović, a omladinsku reprezentaciju (generacija '98) vodiće Milan Obradović, bivši štoper Partizana koji poslednjih godina trenersku karijeru uspešno gradi u Sloveniji.

Ognjenović će na klupi kadeta naslediti Iliju Stolicu, koji je jesenas preuzeo ekipu Voždovca, a Obradović na mesto selektora omladinaca dolazi umesto Milana Kosanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 16.02.2017
14:53

Za razliku od nekih prethodnih godina, selektor ''A'' reprezentacije je izabran na duže staze i za sada mu odlično ide, pa se pitanje poverenja njemu i ne postavlja....hahahaha a tek perjanica i ovaj nesrećnik što će da nas upropaste...tuga.

avatar
neme
Tuesday, 14.02.2017
13:56

Ha ha ha u obzir dolaze samo dekintirani poslusnici na svim nivoima ostali beze od ove ustanove kao davo od krsta.

avatar
Pedja84
Monday, 13.02.2017
21:55

Ej Perica aloooo Kokezicu si ludnPa taj mali c iz palanke ne ume ni da se obuce kako treba a zamisli da vodi repku. Strasno

avatar
Kilavi Milojko
Monday, 13.02.2017
23:11

Не дирај Перицу.... Шуш..... :)

avatar
bokibole
Tuesday, 14.02.2017
12:31

Prvo da ti kazem nesto-taj isti Perica je direktno iz CRVENE ZVEZDE otisao u Real Madrid(povrede i prevelika konkurencija su mu dosle glave)pametnom dovoljno.Drugo Perica Ognjenovic je trener u mladjim kategorijama Crvene Zvezde vec 3 godine i koristeci Kokezu,pruzila mu se prilika da preuzme kadetsku reprezentaciju-zasto da ne,nije glup da kaze-necu!Opredelio se za rad sa mladima!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
21:14