Novi šamar Partizanu! Napredak posle Zvezde, šokirao i crno-bele!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.07.2016.
20:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz na gostovanju u Kruševcu od ekipe Napretka rezultatom 2:1 (1:0) u drugom kolu Superlige Srbije.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Crno-beli su ponovo zakazali, ostali su bez pobede na četvrtom uzastopnom takmičarskom meču posle neuspeha protiv Zaglebja u Ligi Evrope i Bačke na startu Superlige.

Partizan ni na četvrtom uzastopnom meču nije uspeo da postigne pogodak iz igre, pošto je strelac bio Božinov iz penala, što je bio prvi gol crno-belih posle 387 minuta posta.

Strelci za Napredak bili su Šljivić u 21. iz penala i Projić u 71. minutu. Jedini pogodak za Partizan postigao je rezervista Božinov u 87. minutu takođe sa bele tačke.

Posle dva odigrana kola, Partizan ima samo jedan osvojeni bod, dok je Napredak na fantastičnoj koti od četiri boda iz dva meča protiv crno-belih i Crvene zvezde u prvom kolu.

Fudbaleri Partizana u prvom poluvremenu nisu odigrali na visokom nivou, teren je bio izuzetno težak za igru, nisu se ni domaći bolje snašli, ali su poveli sa bele tačke.

Do tog 19. minuta nije bilo ozbiljnijih prilika, crno-beli su imali problema u organizaciji igre, domaći su bili motivisani i agresivni i posle jednog odbitka, lopta je došla do Gobeljića koga je oborio Šaranov, a sudija Santrač pokazao na belu tačku. Sumnjivu situaciju pogledajte OVDE.

Uzalud su fudbaleri Partizana protestvovali, sudija naravno nije promenio svoje mišljenje, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Šljivić.


Taj gol kao da je probudio fudbalere Partizana koji su posle samo dva minuta imali prvu dobru priliku, Mihajlović se našao u solidnoj situaciji, ali je njegov udarac sa nekoliko metara zaustavio golman Nemanja Petrović.

U 31. minutu ponovo je u šansi Mihajlović i to posle asistencije Saše Ilića, ali je opet neprecizan sa desetak metara. Potom se u šansi neočekivano našao i Gogua posle kornera, ali je loše šutirao iz prve, iako je ostao sam na drugoj stativi.

U samom finišu prvog dela igre, crno-beli su bili najbliži golu, Leonardo je odlično izveo slobodan udarac, ali je prečka sačuvala mrežu Napretka.

Crno-beli su zaigrali nešto bolje na startu drugog dela igre, već u 51. minutu Mihajlović je propustio i treću šansu posle asistencije Bogosavca pogodio je Petrovića u nogu, iskosa sa pet metara.

Napredak je svoju šansu čekao iz kontri i iz jedne takve situacije, u 64. minutu, Vukanović je šutirao glavom, ali je Šaranov odlično intervenisao.

Ivan Tomić je morao da krene u napad, Božinov je zamenio neprimetnog Mihajlovića je zamenio Božinov, ali je posle samo pet minuta usledio novi šok.

U 71. minutu, posle akcije po levom krilu, Projić je topovski šutirao u prvi ugao, iznenadio loše postavljenog Šaranova i postigao evrogol za 2:0. Ovaj pogodak pogledajte OVDE.

Tomić je momentalno reagovao izmenama, Đurđić i Radović zamenili su Vlahovića i Leonarda, ali ni to nije promenilo krajnji rezultat.

Partizan je najbolju šansu imao desetak minuta pre kraja kada je Janković odlično šutirao sa 16 metara, ali se Petrović istakao sjajnom odbranom.

U 87. minutu Saša Ilić je oboren u protivničkom šesnaestercu, a sudija Santrač je bez razmišljanja pokazao na belu tačku, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Božinov. Gol Bugarina pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

115 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Monday, 01.08.2016
00:26

Partizan ce sada da reaguje ishitreno i na kraju ce biti jos gore... Menja se trener i predpostavljam da ce doci neki novi Drulovic koji nece moci preko noci da uigra i stabilizuje ekipu... Ispadanje od Zagleblja se po meni shvatilo previse tragicno, nazalost realnost je da je to nivo nasih najboljih klubova, nereseno sa Backom zaista ne sme da se dogadja kao ni ovaj poraz ali ovo je tek pocetak sezone, treba biti strpljiv. Pa kakav je bio start Zvezde prosle sezone(uz doduse malo drugacije okolnosti, pogotovo sto se tice vremena dolaska pojacanja) ali se ekipa vremenom povratila, usla u dobru seriju i lagano uzela titulu, pa i ove sezone je Zvezdin start daleko od sjajnog ali malo vise srece i realno malo vise suvog kvaliteta sto u igrackom kadru sto u struci i Zvezda moze odlicno da prodje sto utakmice protiv Valete pa i protiv Napretka nisu nagovestavale a ni 2-2 protiv Ludogoreca nije bila maestralna utakmica...

avatar
Monday, 01.08.2016
12:31

Bravo za komentar...

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 01.08.2016
13:08

Upoređivati zvezdu i Partizan nema smisla, svi znamo kako je zvezda uzela titulu, zvezda je već u prvom kolu namestila sa OFK-om i to je i njemu bilo tada jasno iako se sada pravi da je to zaboravio. Ja sa takvim karakterima više uopšte i ne kominiciram. U drugom kolu su samo njihovom Glođoviću ostali neporaženi u Gornjem Milanovcu, u trećem je Radnički brutalno pokraden za nedosuđen penal i neopravdano isključenje Rosića u 60', inače bi zvezda posle 3 kola imala 0 bodova. Ne mogu da se setim da li su u 4. igrali protiv Čukaričkog ali nije ni bitno i njega su na startu sezone pobedili uz debelu pomoć Nenada Đokića. Partizanu se upravo suprotno dešava!

avatar
Don Silvio
Sunday, 31.07.2016
22:50

Ajd barem su dali gol. To je ta najbolja ekipa u srbiji koja bi sigurno bila prvak da sudije ne favorizuju zvezdu

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 01.08.2016
01:01

Isto kao što je Zvezda bila najbolja onih 6-7 godina ali eto favorizovan je Partizan iako niste mogli da dobijete u derbiju a ni u Evropi da pobedite bilo koga! Kako vam se priča vratila ko bumerang u vidu Partizanove nevolje!

avatar
Don Silvio
Monday, 01.08.2016
11:52

Nije partizan dominirao u derbiju tih 6 godina i to sto je pobedio bilo je zestoko navlacenje. Dobio je jedan derbi onim golom drincica iz slobodnjaka na gresku golmana a to nije ni blizu onog razmontiravanja partizana od steane zvezde prosle sezone

avatar
El Diablo
Sunday, 31.07.2016
22:40
avatar
Дадоредстар
Sunday, 31.07.2016
22:36

Veliki Napredak u igri Partizana dali nsu gol poslije 380 minuta igre i to još iz penala malo li je rodjaci.???!!

avatar
predrag3
Sunday, 31.07.2016
22:35

Alo cigani, opusteno....stedite snagu za utorak i bugare. Licno mislim da necete proci. Na zato sto bih to voleo nego su za nijansu bolja ekipa od vas. Publika moze uticati ali nece navijanje biti od presudnog znacaja. Mislim da ce igrace pojesti trema od vaznosti utakmice i da ce to biti glavni razlog ispadanja. Mozda gresim ali.... Sto se Partizana tice: Tomicu bi prvo neko trebao da objasni da smo ispali iz Evrope i da nema potrebe da odmara igrace za neku istorijsku utakmicu. Napravio je takav Partizan da nam je svaka utakmica i ligi derbi. Kada gubis a jos nista ne igras nije kriv teren nego promenis odmah tri igraca u poluvremenu. Ali Tomicu to niko nije rekao. Ako ga neko ne smeni odmah veceras glavni smo kandidati za ispadanje. U pravu su cigani da ce sa Tomicem biti -50. A da Partizan ima navijace tj. vodje navijaca koji nisu na platnom spisku kod trenutne uprave oni bi je jos veceras oterali. Ostace sve to kako jeste a Zvezdi sada posle drugog kola cestitam na novoj tituli.

avatar
Nikola (*Czv*)
Sunday, 31.07.2016
23:45

Grobari ti udaraju minuse,a ti si samo realan.Šta ćeš,klinci gledaju ostrašćeno a ne činjenice..O Ludogorecu ima ko da se bavi,u utorak.Imate vi svojih brdo problema..Hvala na čestitke titule..

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
01:42

Realan komentar... Minus ili plus nije relevantan pokazatelj.

avatar
El Diablo
Sunday, 31.07.2016
22:09

Tomicu kad ce ostavka?Uprava napolje!!

avatar
mace
Sunday, 31.07.2016
22:08

Dobar ovaj Tomic,a nama je lose islo,a onda su se vratili Bjeka i Zeka i mi se vracamo tamo gde nam je mesto! Ponovo veliko hvala sa Rajka Mitica!

avatar
brekbaCh
Sunday, 31.07.2016
22:03

Kad ja pricam da imamo smesan tim, svi pricaju da je ovo bio vrhunski prelazni rok. Svi veruju nepismenom Ilievu i amateru Tomicu.. bombe i spektakularni Partizan, dominatori i brazilski carobnjaci. Uvek kada ima ovakvih gromoglasnih najava, znam koliko je sati. Meni je sve ovo tragikomicno, nazalost.

avatar
masimomorati
Sunday, 31.07.2016
21:41

Mislim da je ovo najgori Partizan ikad. Neka me demantuje neko, molim vas.

avatar
Sunday, 31.07.2016
23:14

Koliko pratis Partizan? Ako si nas gledao i pre tacno 10 godina, utesices se:-D

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
01:48

Izgleda da prati fudbal od 2007 kao o velika vecina partizanovaca.

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
01:47

A Napredak ima veci budzet?

avatar
masimomorati
Monday, 01.08.2016
01:03

Ovo bi moglo biti mnogo gore nego 2006/7 sezona.

avatar
Sunday, 31.07.2016
21:35

Politika je umesala svoje prste. Zapad (SAD) hoce da zavadi narod na Balkanu zato su nas i podelili na cetnike (ili kako neki zovu patriote), ustase i komuniste (nazalost, komunista je sve manje). Sve sto se danas desava to je stvar politike. Rehabilitacija Stepinca, Draze, uskoro i Nedica, podizanje spomenika ustaskom teroristi, to su svi razlozi (a bice ih sigurno jos), da se zavade dve drzave Srbija i Hrvatska, a cije je to maslo, Americko. Samim tim, i izbori su namesteni, da bi se Republika Srbija prikljucila u NATO savez. Sto se tice, nase Superlige, Amerikancima ne odgovara da Partizan osvoji titulu, kao sto i sami vidite sve je manje i manje navijaca Partizana, a Zvezda ima sve vise i vise navijaca koji bi zivot dali za taj klub. Problem je sto se mi Srbi delimo na cetnike (patriote kako neki to zovu, ali ne treba izusti pravu rec) i partizane (komuniste), opste je poznato da navijaci Zvezde sebe nazivaju patriotama, kokarde na sajkacu, sajkace na glavu (cetnici), a Partizan (partizani, politicki - komunisti), a oba kluba komunisticka. Moramo sagledati pravu istinu, a istina je da Amerikanci na sve nacine pokusavaju da preuzmu Balkan kako bi bili blizi Rusima. Molim, da mi se objavi komentar dok ne bude prekasno, hvala!

avatar
Mama Revolta
Sunday, 31.07.2016
21:44

O cemu se radi?

avatar
Monday, 01.08.2016
23:41

Da li ti stvarno mislis da mene iole zanima sta ti pises? Smaraj druge jer me nista od toga sto lupetas ne pogadja i ne dotice, gubis i svoje i moje vreme. I nemoj samo ti da pricas o nekim uvredama i epitetima, sta je sve tebi prolazilo, licemeru jedan.

avatar
gosfkcz
Sunday, 31.07.2016
21:47

Au rodjace ala si ti zalutao, daj boze da nadjes put da se vratis kuci.

avatar
Hromi
Sunday, 31.07.2016
21:33

Samo tako nastavite momci,gladne sps-ovce moze oterati samo prazna serpa

avatar
Sunday, 31.07.2016
21:54

Samo n umesto p.

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
01:50
avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 01.08.2016
01:00

Zašto nisam normalan i zašto sam bezobrazan ?

avatar
Dača
Sunday, 31.07.2016
21:32

Kao navijač Partizana mogu da kažem samo: očekivana pobeda Napretka. To da će Partizan izgubiti znao sam još pre 3 dana.

avatar
Mama Revolta
Sunday, 31.07.2016
21:23

Tako je breee! Kad cete vise nauciti nesto. Eee moji grobari, obistinilo se ono sto sam juce rekao. Pozdrav za el diabla, kome je vaznije sta ce Ludogorec da uradi, nego partizan. Sad diablo mozes ti na kafu, al u Krusevac, pod Bagdalu. Drugi pozdrav je za povratak smehotresa, uz poruku da se ugleda na mocnog Lea, nek zavrne nogavice i pravac Ada na kupanjac, ali tek posto izbroji suteve i broj pasova na tekmi. Pusti ti Zvezdu, veci problem ti je Napredak napravio veceras. Napredak je zasluzeno pobedio, a partizan je mogao da primi lako jos koji gol, ali polako bice prilike vec sledeci vikend protiv Vojvodine. Vosa ima lagano da vas otrese. Nema vam vise spavanja grobari, ima da se tresete do subote, a posle toga bice potoci suzica. Tomicu ostani, bices legenda, ma vec jesi za mene. Bice zima, bice ledeno doba, bice minus 50!

avatar
El Diablo
Sunday, 31.07.2016
22:00

Zelembacu,pozdravice tebe Marselinjo,Lukoki i Kafu.Nisi ni svestan kako ce da vas ocetkaju.

avatar
mace
Sunday, 31.07.2016
22:09

Neka si im rekao!😃😃😃

avatar
StefanCZVYNWA
Sunday, 31.07.2016
21:13

Hahaha.Bravo Napredak!

avatar
Poznavalac
Sunday, 31.07.2016
21:12

Ocekivan poraz,kakva uprava-takvi igraci i rasulo u klubu je neminovno!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 31.07.2016
21:11

Кад си на Маракани успели да узму бод било би велико изненађење да нису победили партизан.

avatar
Непобедиви
Sunday, 31.07.2016
21:08

Tek sad mo tesko pada remi sa Zvezdom. Srpski Lester. Napred Napredak.

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 31.07.2016
21:04

Što se tiče Partizana, a pre svega Mihajlovića koji je imao 3 odlične šanse stvarno je sramota da ne realizuje(mo) nijednu, bruka iz kojih sve pozicija ne znamo gol da damo, a na drugoj strani dve katastrofalne procene Šaranova i dva primljena gola iz dve šanse koje su nam stvorili, prva slučajno iz odbitka. NDiajeovo simuliranje nije žuti karton? U 60' bi dobio drugi žuti! Šljivićev skrivljeni jedanaesterac nije drugi žuti karton još ironično aplaudira sudiji i opet nema žutog tj. drugog žutog i crvenog kartona? U prošlom kolu nedosuđen penal za Partizan, sada nepokazana dva crvena igračima protivnika Partizana. Ristić u 1.kolu startovao na nogu igraču Napretka u šesnaestercu i osim igrača koji je ostao povređen nisu smeli ni da se bune za čist penal, danas su svesno išli da simuliraju, fauliraju s leđa, šutiraju loptu nakon sudijskoj zvižduka i zadržavaju vreme, šta mislite zašto? Na ovom terenu ne bi smela da se igra ni 3. liga, a ne 2. ili 1., teren je samo upotpunio kompletan dojam seljačkog fudbala gde igrače Partizana guraju, vuku, tuku s leđa, a simuliraju, zadržavaju vreme i ne bivaju kažnjeni...prosto sve rade osim što igraju fudbal!

avatar
marecareee
Sunday, 31.07.2016
21:11

Ma neka ste napokon dali gol 😂😂😂😂

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 31.07.2016
21:13

Срамота више нико неће да вам се склања.

avatar
Paul George
Sunday, 31.07.2016
21:03

Katastrofa.....

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 31.07.2016
21:03

na kraju dva nepostojeca penala i potpuno zasluzena pobeda domacina i napokon da pored Nisa jos jedan grad ima vise domacih navijaca nego li bg blizanaca...

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
02:02

Zvezda gde god da gostuje ima vecinu navijaca pogotovo i Nis be.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 01.08.2016
13:37

U nis ne mozete bre ni sever da napunite o ostalim tribinama i da ne pricam, ti si nasao nesto da mi pricas, vec nekoliko godina crni blizanac ni sever a od prosle ni crveni blizanac ne moze da napuni severnu tribinu, istok i zapad su odavno nastrojeni Radnickom, a jug bude uvek solidno popunjen sa decom i grupom starijoh Meraklija...

avatar
Monday, 01.08.2016
10:39

Nije bio ni za njih, ni za nas. Kod naseg je bilo malo vise elemenata za penal, ali ne bih svirao ni to...

avatar
Partizan-Juventus
Sunday, 31.07.2016
21:02

Nije samo tomic i igraci krivi,krivi su i ljudi koji vode partizan jer se ne zna koje gazda a sto se tice ivice glupo* on samo prica o bombama a ne zna da dovodi igrace

avatar
Negativa GNBG
Sunday, 31.07.2016
21:02

Bravo za Ilijeva i njegove bombe. Ma peske bi vas naterao da idete do BG-a!

avatar
kizito
Sunday, 31.07.2016
21:01

Bio je los teren,penal za Napredak sumnjiv a za Partizan cist ko suza.Bitno da je dat gol,pasce uskoro i neki iz igre.Docice i neka pobeda,dugo je prvenstvo,do kraja jesenjeg dela sigurno.Ne damo Tomica!

avatar
Radovan Filipovic
Sunday, 31.07.2016
21:01

Partizan je doziveo pravi NAPREDAK u fudbalu, cestitam.

avatar
saka7903
Sunday, 31.07.2016
21:01

Bezidejna igra,bez sansi sa cela dva upucena suta u okvir gola ne racunajuci penal.MISLIM STA RECI (TUGA,CEMER,BOL I JAD) PARTIZANA.i opet napominjem da ovde najvecu odgovornost snosi uprava kluba koja je odgovorna za OVE BOMBE PRELAZNOG ROKA,nikako trener.

avatar
Nikola (*Czv*)
Sunday, 31.07.2016
20:59

Čas fudbala u Kruševcu,387 minuta i gol..Nije napredak slučajno igrao na marakani 2-2 protiv B tima zvezde.Tomiću ostani !!

avatar
The Real Man
Sunday, 31.07.2016
20:59

Ako mi verujete navijao sam za Npredak posle 1:0. Ja zamerke na dovedene igrace nemam (bar na vecinu), vidi se da su dobri igraci, problem je trener. Voleo bih da je ovo poslednja utakmica Tomica, a umesto njega nemam ideju ko bi mogao.

avatar
Toni Kroos
Sunday, 31.07.2016
20:59

Santrac se osramotio odlukom da dosudi onaj penal! Cak je i pomocni sudija pokazao da je bio cist korner..

avatar
Sunday, 31.07.2016
21:31

A penal za njih?

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
02:05

Cist ko suza .. Bio je i za vas ali da ga nije dirao Sale bi izvukao gol aut maximum.

avatar
Sunday, 31.07.2016
23:48

Ma, daj bre, mrs...

avatar
Toni Kroos
Sunday, 31.07.2016
23:24

Sta penal za njih? Saran nije imao sansi da stigne do lopte! Hoces da kazes da ga Saran nije oborio telom? S druge strane,igrac Napretka je startovao na loptu koju je izbacio u korner,koji je pomocnik i pokazivao!

avatar
ipak smo mi PRVI
Sunday, 31.07.2016
22:06

Pa penal za njih je po pravilama po kojim se sudi cist.Mada da sam ja sudija nikad ga nebi sviro.Isti takav pebal je Bajkovic napravi protiv fracuza.Jednostavno ja ga nebi sviro iz razloga sto igrac nad kojim je napravit prekrsaj nema nikakve sanse da postigne gol i da nije bilo kontakta.Bolje receno nema sanse i ljuski sut da uputi a kamali da postigne gol.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 31.07.2016
22:06

Lažna legenda se samo smeje, a ti ga i dalje podržavaj, pa ćemo navijati za Partizan u prvoj ligi Srbije.

avatar
Mesi G.O.A.T.
Sunday, 31.07.2016
20:58

Komedija! HAHAHHAHAHHA

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 31.07.2016
20:58

smejali su se. :v

avatar
Juventino SS
Sunday, 31.07.2016
20:57

Da nije penala još ga ne bi dali, kakva komedija. A Tomić prvo: jako loš teren i penal su krivi. Gledajte u utorak kako Zvezda šuri.

avatar
Sunday, 31.07.2016
20:57

Nisam video situaciju kod naseg penala iz drugog ugla, ali ni ne zanima me- kakav penal za njih, takav i za nas, a nasem timu treba novi trener, trebaju mu pojacanja na jos najmanje dve pozicije, a zapravo i cak 3-4...

avatar
El Diablo
Sunday, 31.07.2016
22:03

Prvo UPRAVA da se promeni,dzabe da i Poketino dodje za trenera,kad mi NEMAMO UPRAVU,tj.imamo je ali kao da je nemamo.Jer Vazura,Vucelic,Vuletic se ne mogu podrazumevati u clanove UO,kad ne znaju da obavljaju taj posao,ili pak nece?Mozda nas namerno sabotiraju.Znas kako se kaze,jedan poziv menja sve.Znam da nije vreme za salu u ovom trenutku ali nazalost tako je.

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 31.07.2016
22:53

Jedan poziv = jedna zahvalnica!

avatar
Sunday, 31.07.2016
22:52

Mozda nas namerno sabotiraju, MOZDA?! Da ti se pridruzim u sali:-D Radna grupa napolje, skinite nam okove, dosta je vise ove okupacije!

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 31.07.2016
20:57

Cestitke partizaiju na 14. mestu koje sija zlatnim sjajem ! Cekamo izvestaj o tome kako je partizan zapravo pobedio, ovo gore napisano je opticka varka, fotomontaza. Vetar koji je duvao jace u pravcu partizanovog gola u prvom poluvremenu je kriv, kao i neisparvno izveden aut u 21. minutu, to je odlucilo mec.

avatar
El Diablo
Sunday, 31.07.2016
22:04

Da ja cestitam Crnogorecu unapred,eliminaciju iz LS,i nastavak takmicenja u plej ofu za LE.A o blamazi protiv Ajaksa,Olimpijakosa...otom-potom.

avatar
bobar84c
Monday, 01.08.2016
02:09

Preporucujem ti da ne pises nista sledecih par kola... Samo se dovodis u nezgodnu situaciju.

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 31.07.2016
22:55

Gde si bre ? :D Jesi ti pisao nesto u fazonu Napredak, Zvezda napreduje i to ? :D Hahahha, covece, ispali ste iz evrope, u prvenstvu ste 14. , mi imamo velike sanse da udjemo u plej of za ls ? Kome da cestitas kad smo tamo odigrali 2 : 2 sa ekipom koja vas je dve godine izbacivala iz evrope ? Njima mozes da cestitas sto ce da ispadnu, lepo si napisao. Mi cemo da igramo protiv Ajaksa, Olimpijakosa, vi cete da igrate derbije sa Backom, Napretkom i Javorom. :D