Novi problemi - Tavamba ne može sa Bosfora do Beograda

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
21:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedino dosadašnje pojačanje crno-belih za prolećni deo sezone moraće do Beograda zaobilaznicom, pošto se u utorak ispostavilo da leta iz Istanbula neće biti u skorije vreme.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan angažovao je u novembru Leandrea Tavambu kao pojačanje za prolećni deo sezone, ali se Kamerunac nije pojavio na startu priprema.

Trener Marko Nikolić u ponedeljak je objasnio da je Leandre Tavamba "zavejan u Istanbulu" i da kasni na pripreme zbog nemogućnosti da se ukrca na let za Beograd.

Nadali su se u Partizanu da će Kamerunac doputovati u ponedeljak uveče, što se nije dogodilo, a Tavamba ni danas nije mogao da nađe slobodno mesto u avionima za Beograd jer su prioritet imali putnici koji su se čekirali znatno ranije.

Kako trenutno stoje stvari, Leandre Tavamba će do Beograda zaobilaznim putem, letom iz Izmira koji je udaljen od Istanbula nešto više od 300 kilometara, prenosi "Sportski Žurnal".

Ukoliko sve bude išlo po planu, Tavamba će nakon dolaska u Beograd pravo na medicinske preglede i testove fizičke spremnost nakon čega će dobiti odobrenje da se priključi treninzima.

Fudbaleri Partizana treniraće u Beogradu do 19. januara kada ih očekuje put u Sloveniju gde će im baza biti Portorož.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
20:09

El, video sam...

avatar
Dača
Wednesday, 11.01.2017
00:02

Valjda će da dođe do početka drugog dela sezone. :)

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
00:17

Ima da stigne kad i Leonardo, sacekace ga:-D

avatar
El Diablo
Wednesday, 11.01.2017
02:52

Oticice Leo onim belim BMW-om (sto se slikao pored njega,ne znam jel si video sliku na nekom portalu) po svog saigraca. :)