Novi problemi - Skupština FK Partizan pod znakom pitanja?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.09.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Vanredna Skupština fudbalskog kluba Partizan trebalo bi da bude održana tokom popodneva, ali su poslednja dešavanja u Humskoj dovela u pitanje izbor novog predsednika crno-belih.

partizan.rs/Sportske.net
partizan.rs/Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizana danas bi trebalo da dobije novog predsednika i Upravni odbor pošto je za 17 časova zakazan početak vanredne Skupštine na kojoj će se glasati za predložene kandidate.

Kako je do danas samo Milorad Vučelić potvrdio kandidaturu za novog predsednika još uvek nije poznato da li će imati oponenta, ali se zna da je održavanje Skupštine ponovo dovedeno pod znak pitanja.

Neimenovani izvor blizak aktuelnom rukovodstvu FK Partizan preneo je "Blicu" saznanja da su Milorad Vučelić i Miloš Vazura sinoć promenili još trojicu delegata, a u planu je da to učine sa još dvojicom.

"Najednostavnije rečeno, prekraja se Skupština, a time i izborna volja. Sve se radi u poslednjem trenutku i sada je to već nešto preko čega ne može da se pređe" tvrdi osoba bliska čelnicima Partizana.

Opozicija je u prethodnim danima upozoravala na ovakav scenario i iznela imena dvanaestorice delegata koji su zamenjeni, a izgleda da je u međuvremenu došlo do još četiri promene. Navodno je u bolnici posećen i Milutin Šoškić kako bi se "pribavio" i njegov glas.

"To je takav haos napravljen sa delegatima i da se po svaku cenu obezbedi dovoljan broj glasova. Toliko se otišlo daleko da je pogažen i Statut FK i svi propisi, ali i ljudsko dostojanstvo" ističe neimenovani izvor "Blica".

Delegati koji su uz Nenada Bjekovića ili protiv aktuelnog rukovodstva nalaze se blizu odluke da ne dođu na Skupštinu, a spekuliše se da su stopama Mileta Jovičića koji je okrenuo leđa Miloradu Vučeliću krenuli još neki delegati.

Da li će Skupština uopšte biti održana ostaje nam da vidimo od 17 časova, a izvesno je samo da će petorica predstavnika navijača ostati uzdržani što znači da će ostalih 60 delegata odlučivati o novom predsedniku crno-belih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mehmet Scholl
Wednesday, 14.09.2016
15:54

Suarez je Mesi za Kavanija.

avatar
ZubA
Wednesday, 14.09.2016
15:23

Pa dobro treba da se nadji ljudi od poverenja koji ce da kradu i otimaju 😂 samo da rade na tih nacin to 😂

avatar
ZubA
Wednesday, 14.09.2016
16:29
avatar
Blazer
Wednesday, 14.09.2016
15:18

Kakav kriminal

avatar
Šumadinac
Wednesday, 14.09.2016
15:12

Haos! Užas! Da je pravne države Vučela i Vazura bi večeras trebalo da budu iza rešetaka!!! I odakle pravo predstavnicima navijača da budu uzdržani?! Ko im je dao taj mandat? Je l' bio referendum među navijačima? Oni svojom uzdržanošću direktno pomažu aktuelno rukovodstvo i rade na štetu Partizana!!! Stvarno strašno!!!

avatar
KO!
Wednesday, 14.09.2016
15:30
avatar
Kad si bio dete malo
Wednesday, 14.09.2016
15:50

PutujuciFudbalskiCirkus