Novi Pazar ostao bez trenera!

Autor: Beta Beta
nedelja 18.09.2016.
15:47
Izvor: Beta

Dosadašnji trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić izjavio je danas da je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba tog kluba i da je, s obzirom na poslednja dešavanja, takav potez moralan čin.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Za rezultate je uvek odgovoran trener, kada ih nema odgovornost je na njemu. Ambijent sa poslednjih utakmica na domaćem terenu govorio mi je da se sklonim i prepustim nekom drugom da proba da napravi nešto više sa ovim timom, koji ima potencijal", rekao je Marić.

Novopazarci su četiri puta u nizu poraženi na domaćem terenu, a u poslednjih šest kola osvojili su samo bod. Oni trenutno zauzimaju 12. mesto u elitnom takmičenju sa osam bodova.

"Neke stvari nam nisu išle na ruku, mislim na povrede i nedostatak sreće. Sve u svemu, ovo je prirodan sled dogadjaja. Hvala navijačima, bili su izuzetni u velikom broju utakmica. Razumem i njih, očekuju pobede i nije dovoljno samo igrati dobro", naveo je Marić.

Zoran Marić je na klupi Novog Pazara proveo osam i po meseci, a nasledio je Radmila Ivančevića.

Prema rečima predsednika pazarskog superligaša Kemala Mehmedovića, u ovom trenutku nije poznato ko će biti trener te ekipe u nastavku sezone.

"Izvesno je da će u sredu, u utakmici Kupa Srbije u Bačkom Jarku, tim predvoditi Izet Ljajić. U suštini, sa Marićem smo imali dobru saradnju i korektan odnos, ali rezultat je dao neku drugu dimenziju. Mislim da ni on sam više nije verovao u ovaj tim", ocenio je Mehmedović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke