Novi Pazar nema šta da traži na "Marakani"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.09.2014.
18:43
Izvor: Sportske.net

Takav bi se zaključak mogao izvući ukoliko se osvrnemo u prošlost i pogledamo rezultate koje je Crvena zvezda beležila u duelima sa superligašem iz grada na Jošanici.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije u okviru 6. kola Jelen Superlige dočekuje FK Novi Pazar, ekipu koja je posle prošlonedeljnog poraza od Mladosti ostala bez trenera i koja od ulaska u Superligu ne zna za trijumf nad Crvenom zvezdom.

Sedam utakmica odigrali su u prethodnih pet godina Novi Pazar i Crvena zvezda a superligaš iz grada na Jošanici samo je jednom uspeo da ostane neporažen i to u meču koji je igrao na domaćem terenu.

Kada se pogleda statistika utakmica igranih na našem najvećem stadionu lako bi se moglo zaključiti da Novi Pazar u subotu nema šta da traži na "Marakani".

Zvezda je na tri utakmice igrane na "Marakani" slavila sva tri puta a Novi Pazar je uspeo da za 270 minuta primi 11 golova i postigne svega dva!

Prošlosezonski okršaj dva tima na Zvezdinom stadionu završen je trijumfom Stojanovićeve ekipe rezultatom 5:1 a pre toga su crveno-beli slavili rezultatima 3:0 i 3:1.

Ako se uzme u obzir da ekipa Novog Pazara u Beograd dolazi bez trenera, pošto Blaž Slišković na kraju nije mogao da prihvati ponudu rukovodstva kluba iz Raške oblasti, jasno je da Crvena zvezda, kladioničarskim rečnikom, ima zicer u šestom kolu JSL.

Utakmica se igra od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke